Frig, zapada, viscol, alb, ger, dar si caldura, cozonaci, portocale, colindatori, mere coapte, familie si, bineinteles, beculete si cadouri – sunt doar cateva dintre cuvintele care ne duc cu gandul la iarna. Acest anotimp al contrastelor, atat de asteptat de unii dintre noi, iti da senzatia ca tot ce era verde inainte a adormit pana in anotimpul urmator. Nicidecum!

Locuri de poveste: cele mai frumoase destinatii pe care sa le vizitezi iarna

Iata, mai jos, 5 pasi simpli prin care poti avea o iarna ECO:

1. Colecteaza selectiv deseurile de ambalaje din locuinta ta! Hartiile si cartoanele, sticlele, Pet-urile, dozele de aluminiu, conservele, recipientele produselor cosmetice si detergentilor, toate acestea sunt deseuri valoroase.

Ele trebuie depuse separat in containerele colorate din apropierea locuintei tale, pentru a putea fi reciclate si transformate in obiecte noi.

2. Decoratiunile de Sarbatori pot fi destul de costisitoare. Pastreaza o parte din deseurile de ambalaje si creaza ornamente ECO-creative pentru casa ta. Ce zici ca anul acesta globurile din bradul de Craciun sa fie realizate din hartie sau carton?

Dozele de aluminiu pot deveni, si ele, ornamente de sarbatori, iar PET-urile le poti picta si transforma in suport pentru lumanari.

Asteapta-i pe cei dragi cu o ghirlanda din hartie si un aranjament de Sarbatori din cutii de plastic, doze de aluminiu si bucati de sticla pisata. Lasa-ti imaginatia sa zboare si cu siguranta ii vei surprinde placut!

Hanorace de iarna pe care nu trebuie sa le ratezi!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: