Setari Cookie-uri

5 pasi pentru o iarna ECO

A venit momentul sa ai o noua perspectiva: adu, din nou, tot ce este verde in casa ta si adopta o atitudine ECO! Iarna aceasta, dam un nou sens Sarbatorilor!

3. Si pentru ca este anotimpul cadourilor, daruieste-i prietenei tale o geanta realizata din revistele ei preferate. Si nu uita: si tu meriti cel mai frumos cadou de sarbatori! Asa ca porneste in cautarea lui alaturi de o sacosa de cumparaturi realizata din pungile tuturor brandurilor care iti plac – cu siguranta vei atrage priviri admirative!

4. Economiseste la tine acasa! Afara se intuneca mult mai devreme si este mult mai frig. Foloseste becuri economice si, in acelasi timp, pastreaza o temperatura constanta in casa pentru un consum redus de energie si facturi mai mici la final de luna.

5. Petrece mai mult timp cu cei dragi si arata-le si lor cum pot avea o iarna ECO. Mergi la un ceai cald sau o ciocolata fierbinte in Centrul Vechi din Bucuresti pana pe data de 5 ianuarie 2013.

Pe langa momente de neuitat, vei putea admira o colectie de arta ECO, unica, realizata de studentii de la UNArte Bucuresti in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje. Globuri din can-uri, fulgi de zapada din lingurite de plastic, brazi de Craciun din PET-uri, coronite din pahare de plastic sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le poti admira si pe care, dupa ce le vei vedea, le vei dori si la tine acasa!

Citește și:

Afla mai multe informatii despre traseul cultural „eCO-LECTIA de ARTA” si cele mai interesante lucruri despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje!

Si nu uita sa zambesti si sa valorifici din plin fiecare moment pe care il ai! O iarna ECO!

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.