Setari Cookie-uri

10 idei originale de cadouri de la Iepuras

Iti propunem zece dintre cele mai interesante cadouri din cosul Iepurasului. Ti-am pregatit recomandari delicioase si rafinate, cosmetice adorabile dar si gadgeturi feminine in fata carora noua ne-au sclipit ochii. Te invitam sa te convingi!

Bijuterii Pandora
Designul rafinat isi pune amprenta pe un inel ce emana feminitatea si pe un colier pandantiv, ambele finisate manual si realizate din aur galben masiv de 14k, imbinate perfect cu pietre atent selectionate din opal.
Inelul este subtire, lucrat din aur masiv galben de 14k si decorat cu mici picaturi aurii, si are in mijloc o piatra semipretioasa din opal. Piatra in forma ovala este foarte bine incorsetata de cercul inelului de aur 14k, care ii ofera acestuia aerul bijuteriilor de alta data.
Eleganta pandantivului de 14k decorat cu piatra ovala de opal se potriveste perfect cu contrastul colierului lucrat din argint oxidat.
Translucidul pietrei de opal impreuna cu fiecare culoare a curcubeului care se reflecta discret, fac din acest set de bijuterii un must-have in sezonul acesta.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.