Setari Cookie-uri

Poti face orice...dar CREZI ca poti?

De mult am incetat sa mai cred in noroc.

Ne uitam uneori cu admiratie si cu suspine la televizor, in reviste, la acele femei frumoase, de succes, care au cariera, au familie frumoasa, care le pot oferi tot ce isi doresc copiilor lor, care sunt fericite si implinite.

Ne uitam la ele, le admiram sau chiar le invidiem. Ne-am dori sa fim si noi ca ele…
Oare ce fac ele de reusesc toate acele lucruri?

Poate vei spune ca au avut noroc.

Poate te vei gandi ca, pentru unele viata este minunata, in timp ce pentru altele, viata este nedreapta.
Te gandesti ca ai putea face si tu ce fac ele.

Sau poate, dimpotriva, crezi ca nu ai putea face asta, caci tu nu ai avut parte de norocul de care au avut ele parte in viata.

Oare cum putem intelege ca o fata simpla, fara sange nobil, sa ajunga printesa? Kate Middleton, sotia printului William, s-a nascut intr-un sat din Anglia, mama ei fiind stewardeza si tatal pilot in British Airways. Iar azi, ea este Ducesa de Cambridge.

Citește și:

Putem crede ca a fost noroc? Si ca numai unora li se poate intampla asa ceva?

sursa foto: shutterstock

Cum putem intelege ca, o femeie de culoare, nascuta din parinti adolescenti, necasatoriti, si crescuta apoi de bunici, sa ajunga cea mai cunoscuta producatoare si moderatoare de talk show din America? Oprah Winfrey, s-a nascut in saracie, mama ei fiind servitoare, iar tatal miner, a avut o copilarie grea si plina de lipsuri.

In anii 80, cand a tinut primul ei talk show televizat, a devenit prima femeie de culoare, care aparea la tv in acea vreme. Iar azi este considerate ca fiind cea mai influienta femeie din media.

Cum s-a putut asa ceva? A avut noroc? Si atunci, sora ei care a murit din cauza dependentei de droguri la 43 de ani, de ce nu a avut noroc? Care a fost diferenta dintre ele? Ambele au crescut in aceleasi conditii, au acelasi trecut… de ce una “a avut nororc”, iar cealalta nu?

Citește și:

Cum a reusit Andreea Marin, nascuta in Roman, judetul Neamt, sa ajunga una dintre cele mai cunoscute prezetatoare din televiziunea romana? La varsta de 9 ani, si-a pierdut mama, tatal ei isi dorea ca ea sa devina inginer. Iar azi, nu doar ca este o persoana publica foarte cunoscuta in Romania, insa si ajuta la randul ei, multe alte femei, sa isi imbunatateasca viata.

Cum a reusit sa fie atat de cunoscuta, de apreciata? Cum a reusit sa treaca peste incercarile vietii si sa se ridice de fiecare data mai puternica? A avut “noroc”?

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.