Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care sa le faci de 1 mai

Bucura-te in stil mare de ziua nelucratoare!

1 Mai vine acus, acus si tu nu ai inca planuri? Iata cateva lucruri fun pe care le poti face impreuna cu iubitul sau cu prietenii. Considera ziua libera din mijlocul saptamanii ca fiind antrenamentul pentru vacanta cea mare de vara!

1. Evident, mergi in Vama. Dar tine minte: ceea ce se intampla in Vama, ramane in Vama!

2. Daca e prea departe, adu Vama la tine. Scoate cortul, intinde-l in mijlocul curtii, fa un foc zdravan, ia-ti prietenii, chitara (in fiecare grup e unul mai zglobiu cu pretentii de artist) si incinge-ti o petrecere in aer liber.

sursa foto: shutterstock

3. Fugi la munte sau macar in cel mai apropiat parc.

4. Organizeaza o petrecere in pijamale cu fetele care sa inceapa pe 30 aprilie si sa se termine in dimineata de 2 mai.

5. Dedica-ti o zi intreaga doar tie si fa-ti un minispa la tine acasa. Prepara-ti masti pentru fata si par, fa-ti manichiura si pedichiura, relaxeaza-te in cada cu muzica buna si un pahar de sampanie.

Citește și:

6. Citeste o carte buna.

7. Cauta un serial nou si “devoreaza” un sezon intreg intr-o singura zi sau uita-te la filmele politiste alb-negru si vezi daca poti sa ghicesti criminalul inaintea detectivului sexy.

8. Ia legatura cu fostii colegi de scoala si organizeaza o iesire cu “vechea garda”. S-ar putea sa fii surpinsa de schimbarile pozitive ale acestora si cine stie, poate reinnodati o prietenie mai veche.

9. Organizeaza un picnic surpriza pentru iubitul tau. Daca reusesti sa gasesti in aceasta zi un loc mai ferit, ii poti servi si “desert” in aer liber.

10. Ia-ti prietenii si mergeti undeva in mijlocul naturii. Indiferent de zona in care locuiesti, cu siguranta trebuie sa gasesti o padure sau o poienita in apropiere. Inarmati-va cu paturi, minge si orice altceva va mai trece prin cap pentru a va bucura de ziua libera. Vezi aici ce trebuie sa iei cu tine pentru un picnic de zile mari!

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.