Setari Cookie-uri

Cum poti sa aduci marea la tine acasa

Poti aduce mai aproape marea, folosindu-i culorile si nuantele surprinzatoare, chiar in amenajarea locuintei tale.

Pe patul din dormitor si pe canapeaua din living, pune perne cu motive marine, cu dungi alb -albastre sau in nuante puternice de rosu. In ceea ce priveste mobilierul, alege unul de culoare alba, cu aspect usor uzat sau cu elemente de lemn impletit, iar pentru podea, foloseste un covor traditional, in nuante de bleu.

Asaza pe terasa, locul tau preferat pentru a-ti savura cafeaua, o masuta din lemn, vopsita in albastru puternic si nu uita de sezlong, pe care il poti acoperi cu o saltea si perne de asemenea in culori marine.

Accesoriile rustice, cum ar fi felinarele cu lumanari, vor da o lumina calda terasei, iar taburetii din impletituri ii vor invita la relaxare pe musafirii tai. Utilizeaza, in toata locuinta, decoratiuni precum ancore, clopotei facuti din scoici sau corabii colorate.

Depoziteaza-ti lucrurile in cosuri albe sau in culoarea naturala a lemnului, nisipiu, si gata! Te vei simti in propria locuinta la fel ca intr-o casa de vacanta, in stilul mediteranean intalnit pe frumoasele insule grecesti.

Citește și:

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.