Setari Cookie-uri

Interviu Adina Buzatu: Dezastrele vestimentare vin din necunoasterea propriului corp

Un interviu in care veti afla multe despre fashion.

Eu nu aleg branduri renumite in sensul ca tot omul a auzit de ele, ci aleg companii care imi ofera cele mai bune produse din punct de vedere calitativ.


3. Daca ar fi sa alegi un singur cuvant care sa defineasca hainele din magazin, care ar fi acesta si de ce?

Calitatea, fara discutie. As spune mai multe precum rafinament, experienta si ma refer nu la experienta mea, ci la experienta de sute de ani a producatorilor produselor pe care le am in magazin pentru ca majoritatea sunt branduri cu o traditie foarte mare. Si da, experienta lor se transpune si in produsele pe care ei le au in colectii. In momentul in care produci de 150 de ani palarii, spre exemplu, cu siguranta stii cel mai bine ce i se potriveste unei persoane.

4. 4. Care sunt avantajele si dezavantajele pe care ti le ofera meseria de stilist?


Pot sa spun un avantaj – faptul ca esti inconjurat tot timpul de oameni, ai momente foarte placute si ai satisfactie in acel moment. Ajungi sa reusesti sa schimbi viata, daca vrei… am clienti barbati care spun si stiu asta ca le-am schimbat asta. De ce? Se simt mult mai bine in pielea lor. Sunt mai puternici pana si in afaceri. Hainele iti dau starea de bine. Faptul ca inveti cum trebuie sa arati, faptul ca inveti sa te cunosti si faptul ca tot timpul te simti bine – te ajuta foarte mult.

Citește și:

Nu ma plictisesc: in permanenta comunic, arat lucrurile care mie imi plac cel mai mult, adica hainele, calatoresc si am ocazia sa intalnesc oameni interesanti din lumea modei de la toate companiile din lume. Acesta este un schimb de experienta extraordinar.

Ca dezavantaje – investitia este foarte mare, stresul este foarte mare pentru ca daca as face numai latura artistica ar fi foarte bine. Dar in spatele intregii afaceri exista si managementul pe care tot eu il fac. Si atunci trebuie sa ma schimb: intr-o zi sunt visatoare, iar in cealalta trebuie sa fiu foarte organizata. Ei bine, este dificil sa imbini aceste doua laturi.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.