Setari Cookie-uri

Interviu Adina Buzatu: Dezastrele vestimentare vin din necunoasterea propriului corp

Un interviu in care veti afla multe despre fashion.

In plus, cum fiecare om de afaceri are o gramada de griji – cam aceeasi gramada de griji este si la mine: chiriile, sumele mari pe care le investesti in marfa si asa mai departe.

Dar, cu siguranta daca adun plus cu minus va ramane un mare plus.

5. Ce vedete trec pragul magazinelor tale?


Foarte multe vedete, poate majoritatea, nu stiu. Avem foarte multi clienti celebri: sunt vedete tv, sunt altii celebri in domeniul lor – fie ca e vorba de domeniul afacerilor, fie ca e vorba de avocati, fie ca e vorba de politicieni.

E foarte interesant, insa, ca avem si doamne cliente celebre. De exemplu, Andreea Marin este una din vedetele care se imbraca de la noi si imi face mare placere.

E interesant: in mod normal te-ai gandi ca ne adresam doar barbatilor celebri. Nu este asa, noi ne adresam tuturor. Dar da, ne calca pragul majoritatea. Nici nu stiu sa iti spun cine pentru ca vorbim despre aproape toata lumea.

Citește și:

6. Este usor sa fii stilist pentru barbati? Sunt mai pretentiosi decat femeile?


Nu este usor si trebuie subliniat un lucru: foarte multi ma intreaba “Ce trebuie sa faci ca sa fii stilist?”. Trebuie sa stiti ca asta nu este o meserie pe care o faci numai pentru ca ai facut un curs sau pentru ca ai facut o scoala sau pentru ca ai facut o facultate, chiar… trebuie sa ai niste date native. Nu poti sa fii bun doar pentru ca ai invatat niste reguli: rosu cu mov si negru cu verde si gata, am gasit solutia.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.