Setari Cookie-uri

Interviu Madalina Sparleanu: Imi place sa fac oamenii fericiti

In viata detaliile dau farmec existenitei noastre, iar in moda accesoriile dau un plus de valoare tinutei

Cautam intr-o zi un cadou special pentru o persoana speciala din viata mea. Imi place sa fac cadouri unice, cadouri care sa ramana in amintirea persoanei dragi ca ceva frumos, ceva care sa ii aduca aminte de mine cu placere daca drumurile noastre se vor desparti vreodata.

Asa cum probabil ati ghicit, este vorba de barbatul special din viata mea si de ziua lui de nastere. II plac foarte mult butonii de camasa si cautam un model frumos, ceva namaivazut si nemaintalnit, ceva special.

Asa am descoperit pe un profil de facebook creatii unice care m-au cucerit pe loc. Imediat am luat legatura cu cea care le creaza si am sunat-o. Am avut deosebita placere sa descopar la celalalt capat al firului o tipa vesela si calda (asa cum o recomanda si creatiile ei) si am pornit imediat in cautarea cadoului perfect.

Ajunsa la destinatie am facut cunostinta cu Madalina, o fire prietenoasa si foarte sociabila. Mi-a aratat doar o parte a colectiei sale si deja vroiam sa le iau pe toate. Imediat mi-au venit cateva intrebari in minte si am zis sa pun de un interviu pentru a va imparasi povestea minunata din spatele creatiilor sale superbe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.