Setari Cookie-uri

Interviu Madalina Sparleanu: Imi place sa fac oamenii fericiti

In viata detaliile dau farmec existenitei noastre, iar in moda accesoriile dau un plus de valoare tinutei

1. Care este povestea din spatele papioanelor hand made by Madalina Sparleanu?

Totul a inceput aproximativ cu 2 ani in urma cand m-am apucat de facut accesorii handmade (am lucrat multi ani goblenuri, indemanarea nu mi-a lipsit niciodata). Am participat la targuri unde se vindeau si au prins tare bine.

Mereu veneam cu ceva nou, pana intr-o zi cand mi-a venit ideea de a face fundite foarte colorate de pus la gat pe camasi (imi plac fundele si camasile, fiind o tipa care ma imbrac office mai mereu). Nu au trecut decat 2-3 luni si am fost remarcata pe Facebook de persoane care doreau funde, apoi de un tip care voia papioane, dar din materialele din care cream funde: foloseam materiale gasite prin casa, prin dulapul bunicii sau haine care erau uitate in dulap si nu mai faceam nimic cu ele.

Fiind la inceput, nu am avut bani sa investesc in materiale asa de mult, de aceea cumparam strict cateva. Acel prieten, care acum are o colectie de papioane impresionanta de 40 de papioane pe putin, doar de la mine "mi-a deschis ochii" spre o nisa neexploatata pe vremea aceea si asa am inceput sa creez papioane, am deschis magazinul online in decembrie 2011 si primul de piata de Papioane handmade

Citește și:

2. De ce tocmai papioane si butoani? De ce nu cravate sau batiste?

Pentru ca mie personal imi plac foarte mult, am o colectie de papioane si de butoni dinainte sa fac primele colectii. Cravatele se gaseau/ gasesc peste tot, eu am vrut altceva.

Papionul nu se mai purtase de ani buni, decat la baluri si eveniment pompoase. Era vazut decat ca un accesoriu bun de purtat la un smoking si cam atat.

Am considerat ca un accesoriu colorat, handmade va aduce un alt suflu purtatorului.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.