Setari Cookie-uri

7 Nume predestinate pentru sex. Pe tine cum te cheama?

Stiai ca numele tau iti poate dezvalui adevarata sexualitate? Studii recente au demonstrat ca anumite nume sunt mai predispuse unei vieti sexuale active decat altele. De ce? Pentru ca barbatii percep aceste nume ca fiind mult mai senzuale decat celelalte, drept urmare femeile care poarta aceste nume sunt mai curtate si automat au mai multi parteneri sexuali. Vezi si tu daca te regasesti printre ele!

Iulia: Tu nu ai nevoie de amatori in ceea ce priveste sexul pentru ca esti o femeie hotarata care stie ce vrea si asteapta exact acelasi lucru si de la partenerul ei.

Vrei un barbat hotarat care stie exact ce trebuia sa faca atunci cand vrea sa satisfaca o femeie si nu ai chef sa ii dai indicatii in pat. Esti intotdeauna dispusa sa experimentezi lucruri noi cand vine vorba despre sex si nu te dai inapoi nici de la cele mai neobisnuite fantezii.

Maria: O fire intensa si emotionala, dar foarte senzuala si pasionala. In pat nu exista bariere pentru tine si nimic nu te poate opri atunci cand vrei sa ai parte de o partida incendiara alaturi de partenerul tau. Esti dispusa sa incerci orice, oricum, oriunde fara sa stai prea mult pe ganduri. Crezi cu indarjire in libertatea sexuala si iti satisfaci partenerul cu orice pret.

Oana: Cand vine vorba despre sex esti foarte creativa, dar si foarte timida in acelasi timp. Asta pana ajungi sa iti cunosti partenerul destul de bine si sa ai suficienta incredere in el.

Citește și:

In acel moment te dezlantui si te transformi intr-o experta a sexului dispusa sa urce pe culmile placerii ori de cate ori are ocazia. Iti place diversitatea si intensitatea si iti place sa ai o experienta sexuala cat mai vasta.

Simona: La prima vedere esti o femeie foarte timida si sensibila, insa atunci cand ajungi in pat te transformi intr-o femeie senzuala si pasionala.

Esti o adevarata experta a sexului care stie cele mai bune trucuri pentru a-si satisface partenerul si a-i oferi clipe de neuitat. Iti plac jocurile de rol si esti dispusa sa incerci orice l-ar incita pe iubitul tau.

Tania: Iti place sa iti domini partenerul in pat si sa faci pe sefa. Senzuala si independenta iti place sa detii controlul si nu faci nimic din ceea ce nu vrei.

Totusi, reusesti intotdeauna sa iti surprinzi partenerul si sa ii oferi nopti de neuitat. Iti place sa oferi placeri nebanuite partenerului, dar vrei aceleasi lucruri in schimb si nu te lasi pana nu iti ofera ceea ce meriti.

Citește și:

Foto prima pagina femeie frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.