Setari Cookie-uri

5 Persoane straine care iti pot schimba viata

Putem sa spunem ca un profesor de la facultate de schimba viata, sau iubitul din adolescenta, sau bunica cu sfaturile ei intelepte, dar sunt si cateva persoane straine care au o importanta deosebita in viata noastra fara ca noi sa ne dam seama.

3. Batranica inteleapta

Aici va povestesc un pic din experienta mea de tanara visatoare. Eram in drum spre casa, cu castile in urechi si tare ingandurata (Dumnezeu stie la ce ma gandeam atat de mult pentru ca aveam o privire tare concentrata) cand vad o batranica simpatica cum imi zambeste si parca ar vrea sa imi spuna ceva. Imi dau castile jos si ma opresc atunci cand o vad ca vine sfioasa catre mine.

Ma ia de mana si imi spune: "Fata mamii, nu mai sta incruntata. Treci mai usor peste toate grijile si peste toate supararile atunci cand zambesti. Am 68 de ani si intotdeauna am zambit, chiar si atunci cand imi venea sa plang, si uite asa am trecut cu bine peste toate."

Nu m-am asteptat ca vreodata sa mi se intample asa ceva, nu ma asteptam ca o simpla batranica sa ma opreasca pe strada si sa imi spuna ceva care avea sa imi dea de gandit atat de mult.

Citește și:

4. Seful iubitului tau

Bineinteles ca il urasti pe seful iubitului tau in momentele in care il tine la birou peste program sau intervine ceva de ultim moment si se vede nevoit sa anuleze planurile pe care le aveati pentru cina, iar acest lucru se intampla destul de des.

Pe viitor poti beneficia de acest comportament neplacut al sefului. Asculta ceea ce are iubitul tau de spus la adresa lui, astfel incat in momentul in care vei ajunge intr-o pozitie de conducere sa stii exact ceea ce ai de facut pentru a mentine o relatie buna cu angajatii tai.

5. Barmanul din barul preferat

Si tu, ca fiecare dintre noi ceilalti, ai un bar in care mergi de fiecare data cu drag. Fie ca este cel din coltul strazii si mergi acolo ori de cate ori vrei sa beai o cafea si sa te relaxezi, fie ca este cel de langa birou si in pauza de masa mai stai de vorba cu o prietena, sau este cel de langa facultate si iti aduce aminte de anii studentiei, intr-un singur bar parca te simti ca acasa.

Citește și:

Personalul te cunoaste, te-ai imprietenit si cu proprietarul, iar cand intri acolo barmanul simpatic stie deja ce vrei sa bei asa ca vine in doi timpi si trei miscari cu bautura preferata pe masa.

Dar intr-o zi, se gandeste sa iti aduca ceva care crede ca o sa iti placa mai mult decat obisnuita cafea cu lapte pe care o consumi de fiecare data. Si te impresioneaza cu o bautura minune, iar tu incepi sa il observi pe barmanul invizibil pana atunci, sa observi ca de fapt este un barbat carismatic care te surprinde si care in tot acest timp te-a urmarit si ti-a descoperit gusturile.

Si de aici se pote infiripa cea mai frumoasa poveste de dragoste care se poate termina cu cel mai frumos happy end.

Foto prima pagina femeie cu palarie sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.