Setari Cookie-uri

TOP 5 personaje feminine din cele mai indragite seriale

Caractere girl power din seriale vechi si noi

3. Samantha Carter

De cele mai multe ori, in serialele SF, personajele feminine sunt fie demoazele pamantene care au nevoie sa fie salvate, fie sunt extraterestrele incredibil de seducatoare care au de gand sa fure samanta bietilor barbati neaosi care le pica in plasa.

Samantha Carter nu este nici una, nici cealalta. Ea face parte din echipa SG-1, formata din colonelul Jack O’Neil, arheologul si lingvistul Daniel Jackson si Teal’c, extraterestrul rebel care lupta alaturi de pamanteni pentru eliberarea poporului sau.

Sam are un doctorat in astrofizica teoretica, peste 100 de ore de zbor in spatiul inamic in timpul Razboiului din Golf si este antrenata in lupte. In ciuda faptului ca este om de stiinta, are si o forta fizica impresionanata, fiind perfect capabila sa se apere atat pe ea, cat si pe cei din echipa ei.

Stargate SG-1 este cel mai longeviv serial SF, depasind in audienta chiar si Dosarele X. Acesta s-a intins pe 10 sezoane, intre 1997 – 2007, apoi a fost continuat cu Stargate Atlantis (2007-2009) si Stargate Universe (2009-2011)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.