Setari Cookie-uri

Top 5 carti mai FIERBINTI decat Fifty Shades of Grey

Cele mai bune si mai frumoase carti sunt cele care iti plac. Ceea ce va voi prezenta mai jos sunt cateva carti destinate cititorilor care cauta sa se elibereze prin intermediul cartilor citite, care cauta emotie si pasiune si carora nu le este frica de dorinte.

3. Crescendo (The Leah Brook Collection) – Leah Brooke

Un triunghi amoros, o poveste de dragoste in care o femeie se indragosteste de doi barbati care au angajat-o pentru a le redecora locuinta.

Cei doi barbati reusesc sa o duca pe Julianna pe culmile placerii in moduri in care ea nu se imagina si la care nici macar nu s-ar fi gandit.

Totul devine un joc de interese cand cei doi aleg sa o protejeze impotriva unui dusman in schimbul favorurilor sexuale.

Intrigi, pasiune, sex, emotie, pericol si multe alte trairi si sentimente veti gasi in aceasta carte.

foto cuplu tanar si sexy sursa shutterstock

4. Sweet Addiction – Maya Banks

In carte este ilustrata o poveste de dragoste imposibila. Cole, protagonistul cartii are un succes nebun la femei, insa doar in vis.

Totusi este una singura pe care nu poate sa o aiba si aceea este Ren, dragostea lui din copilarie.
Cand Cole o intalneste din nou, Ren este o femeie frumoasa cu o sexualitate debordanta, dar are o relatie cu altcineva. Cu toate aceste cei doi ajung in pat, iar dupa o scurta perioada de timp Ren se hotaraste sa se intoarca la relatia ei.

Citește și:

Cole stie ca de acum inainte nu va reusi sa mai traiasca fara ea si de aici incepe un joc frumos, un joc plin de dorinta si pasiune.

5. The Sexual Life of Chaterine Millet – Chaterine Millet

Fantezii sexuale, dorinta, pasiune, erotism si nuditate, toate sunt prezentate in aceasta carte, una dintre cele mai controversate.

Cartea promoveaza relatiile sexuale ce au loc in grup, iar autoarea face cateva afirmatii socante pentru cei mai pudici dintre noi.

Povestea ne incurajeaza sa ne lasam dorintele si pasiunea sa ne conduca pentru ca doar asa vom trai cu adevarat si vom avea parte de experiente unice si de neuitat.

O carte cu si despre orgii sexuale, o carte blamata, dar totusi o carte cautata si apreciata.

Foto prima pagina femeie dezbaracata citind sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.