Setari Cookie-uri

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

Incest, pedofilie si fetisuri sado-masochiste, lumea filmului le are pe toate

Mare este imaginatia scenaristilor si regizorilor de la Hollywood, asta stia toata lumea. Insa ce nu stiai este ca multi ditre ei, printre care si nume mari, nu se dau inapoi de la a ilustra legaturi amoroase imorale in productiile lor.

De la pedofilie la incest, nimic nu este prea mult sau interzis in goana dupa premii si celebritate.

1. Fifty shades of Grey - 2014

Aceasta este cu siguranta cea mai asteptata pelicula a anului 2014, cel putin de catre amatorii de gen. Dupa succesul fenomenal al cartii, Hollywood-ul nu putea ramane indiferent la povestea de dragoste a Cenusaresei masochiste.

Anastasi Steel este o tanara studenta impatimita de literatura care se indragosteste de miliardarul Christian Grey. Tanara pura si virgina se lasa prinsa intr-o poveste de dragoste, pe alocuri lesioasa iar uneori de-a dreptul plictisitoare si plina de stereotipuri.

Citește și:

Cu toate acestea, milioane de femei din lumea intreaga s-au lasat cucerite de aventurile sado-masochiste ale celor doi. Pentru ca isi pune la dispozitie serviciile sexuale, Anastasia este rasplatita regeste si coplesita de cadouri.

Ceea ce multi nu stiu este ca Fifty shades s-a nascut ca un fanfic inspirat din Twilight.
Asa cum va spuneam, pelicula urmeaza a fi lansata in 2014 si ii are ca protagonisti pe Dakota Johnson si Charlie Hunnman.

Inspirat de cei doi iubareti care se biciuie mai des decat se...iubesc, regizorul Alvaro de la Herran a produs un filmulet pentru editia spaniola a GQ.
In asteptarea tarilerului oficial, va lasam sa va delectati cu „Mine”.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.