Setari Cookie-uri

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

Incest, pedofilie si fetisuri sado-masochiste, lumea filmului le are pe toate

3. Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei - 1975

Cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai controversate pelicule facute vreodata.
Actiunea filmului se petrece in Republica fascista si are ca personaje centrale 4 libertini: Ducele, Episcopul, Magistratul si Presedintele.

Acestia pun la cale un intreg ritual al dezmatului. Inainte de toate, ei recruteaza 4 barbati tineri denumiti Paznici si alti 4 cu titlul de Armasari, selectionati special datorita marimii impresionante a penisului.
Apoi rapesc 9 adolescenti si 9 adolescente pe care ii vor supune la cele mai perverse scene de sex imaginabile. Intreaga pelicula abunda de sadism, violenta, cruzime si violuri.

Intregul film este structurat in 2 parti. Cea dintai, Cercul Mizeriei are ca tema centrala coprofilia. Cea de-a doua, Cercul Sangelui, incepe cu o Liturghie Neagra in care Armasarii sunt casatoriti cu cei 4 libertini.

Citește și:

Victimele violurilor repetate sunt apoi ucise cu cea mai mare cruzime in timp ce barbatii care au organizat dezmatul privesc impasibil.

In ciuda temelor sale si a scenelor violente, Salo sau cele 120 de zile ale Sodomei este considerat unul dintre cele mai bune filme facute vreodata.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.