Setari Cookie-uri

Miley Cirus sau balada frustrarii: 5 obiecte molestate sexual de vedeta

Britney Spears, Lindsay Lohan, la o parte! Miley este noul dezastru de la Hollywood!

Atunci cand pana si Rihanna se arata dezgustata de prestatia ta, atunci cu siguranta trebuie sa iti pui niste intrebari.

Miley Cirus si-a inceput cariera manata de tatal ei, Billy Ray Cirus. Daca va intrebati cu ce se ocupa acesta, in principiu este taietor de frunza pentru patrupezii cu staif de pe Sunset Bulevard. Singura melodia cu care el s-a facut remarcat este un imn country siropos al anilor ’90, un fel de Au, inima mea!

In rest, si-a impins fiica de la spate si a trait de pe urma succesului acesteia. Probabil ca nu este un mister faptul ca expunerea indelungata si din frageda pruncie la lumina reflectoarelor dauneaza grav demnitatii.

Si ca sa nu credeti ca aschia sare departe de arborele genealogic, bag de seama ca tatal-impresar intentioneaza sa isi scoata cat de curand si fiica cea mica pe piata. Iar pentru asta se pregatesc intens. Astfel, la o petrecere costumata, cel mai tanar membru al familiei, in varsta de doar 9 ani a aparut imbracata in striperita.

Citește și:

Au mai patit-o si altele care au crescut tot in ograda Disney Channel, ca Miley. Vezi cazul “Noaptea frizeritei demente”, cu Brit in rolul principal, Lindasay Lohan care-i cand pe masa din club, cand la sectia de politie si lista poate continua.

Miley le-a intrecut insa pe toate de la distanta. Din adolescenta frumoasa cu cariera infloritoare, ea s-a transformat intr-un produs de duzina. Aparitiile sale din ce in ce mai picante au fos semne clare ca in capsorul ei (saten, pe atunci) s-a produs un scurtcircuit.

In urma prestatiei sale de la VMA de anul acesta, industria muzicala a luat foc! Fanii dar si colegii de breasla ai tinerei (ptiu, ca era sa scriu “artiste” dar nu mai e cazul) s-au aratat absolut scarbiti de miscarile sale, tinuta ei si abia in ultimul rand de vocea care n-a stralucit. Ce-i drept, nici nu-i mai trebuie voce atunci cand stie sa dea din fund ca o profesionista, ca sa o parafrazez chiar pe ea.

Citește și:

Ultimul sau videoclip, Wrecking ball, este o balada care tinteste spre frumuselul Liam Hemsworth care a parasit-o pe Miley. Desi ea spune ca muza sa a fost marea Sinead O’Connor, artista de origine irlandeza i-a trimis o scrisoare prin care a rugat-o sa refuze pe viitor atunci cand i se mai cere sa se prostitueze.


CITESTE AICI INTREGUL CONTINUT AL SCRISORII

Daca analizezi cu grija ultimele ei videoclipuri si aparitii, descoperi cu lejeritate in Miley o frustrare pe care si-o revarsa asupra obiectelor din jur. In tentativele sale de a fi sexy, ea se freaca, linge si pipaie cam tot ce ii iese in cale, de la animale impaiate pana la ciocane.

Nu ma credeti pe cuvant? Sa recapitulam, atunci.

1.Manusa de "microbist"

Accesoriul este folosit la meciurile din state pentru ca suporterii sa isi incurajeze echipa favorita. Asa cum au si ai nostri steagurile de brigada. Insa in timpul reprezentatiei de la VMA 2013, Miley s-a frecat la propriu cu manusa cam pe unde a apucat si si-a indesat-o bine intre picioare.

Citește și:

Cand s-a plictisit de organele ei genitale, le-a luat la pipait cu acelasi accesoriu pe cele ale lui Robin Thicke.

sursa foto Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.