Setari Cookie-uri

Cele mai bizare 25 de curiozitati despre penis

Stiai ca 1 barbat din 400 este suficient de flexibil pentru a-si oferi singur o partida de sex oral?

6. Fetusii pot avea erectii in uter. Oare Freud stia asta?

7. Recordul pentru cel mai mare penis la ora actuala il detine un barbat de 42 de ani. Mandria lui masoara 23 cm in stare flasca si aproape 33 cm in stare erecta.

8. Se crede ca barbatii care fac parte din gruparea mafiota Yakuza isi “impodobesc” barbatia cu cate o perla pentru fiecare an petrecut in inchisoare. Procedura implica o taietura a pielii prin care este introdusa o astfel de margeluta. Au!!!

9. Toate speciile de mamifere au cate un os in penis, mai putin oamenii si cai.

10. Un cimpanzeu, desi mai mic decat o gorila, are un penis de doua ori mai mare.

11. O legenda spune ca regele Fatehio a fost cel mai ocupat barbat din istorie. Potenta lui este responsabila pentru dezvirginarea a 38000 de femei, ceea ce inseamna in medie 7 femei pe zi.

12. Un barbat sanatos de varsta mijlocie are in mod normal in jur de 10, 11 erectii pe zi. Cel putin 9 dintre ele au loc in timpul somnului.

Citește și:

13. Iata o veste buna: penisul unui barbat este de doua ori mai mare decat crezi. Asta pentru ca o parte din el este ascuns in interiorul corpului.

14. Exista un mit care spune ca in timpul primului Razboi Mondial, serviciile de spionaj din Marea Britanie foloseau sperma ca cerneala invizibila atunci cand isi trimiteau informatii secrete. Cred ca ziua de recoltare era ca o permisie din armata.

15. Macul alb este olosit ca narcotic din cele mai vechi timpuri. Legenda spune ca acesta rasare in locurile in care a fost spanzurat un barbat si a inflorit din picaturile lui de sperma.

Cu siguranta povestea contine si o doza de adevar. Atunci cand un barbat este executat in aceasta maniera, sectionarea coloanei vertebrale duce la ejaculare.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.