Setari Cookie-uri

Cele mai bizare 25 de curiozitati despre penis

Stiai ca 1 barbat din 400 este suficient de flexibil pentru a-si oferi singur o partida de sex oral?

16. Si apropo de coloana, orgasmul barbatului nu este declansat de creier ci de nervii din coloana vertebrala. Astfel, un barbat mort sau in moarte cerebrala poate ejacula.

17. Phalloesthus cuulong este o specie de peste care are penisul sub barbie. El a fost descoperit in 2009 si traieste in delta fluviului Mekong.

18. Anual, japonezii tin un festival al penisului care se numeste Kanamara Matsuri. Piesa centrala a sarbatorii este un falus de 2,5 m.

19. Penisul unui barbat isi va atinge lungimea maxima in jurul varstei de 20 de ani.

20. Potrivit cercetarilor facute de companiile producatoare de prezervative, doar 6% dintre barbati au nevoie cu adevarat de protective masura XL. Ceilalti doar se lauda!

21. In 1994 a avut loc unul dintre cele mai ciudate incidente din istoria conflictelor conjugale. Lorena Bobbit, gospodina tipica din Virgina, SUA i-a taiat penisul sotului sau si l-a aruncat pe fereastra. Din fericire, medicii i-au putut coase mandria barbatului.

Citește și:

Acesta si-a facut apoi debutul intr-un film porno intitulat John Wayne Bobbit: Varianta netaiata. Urmatoarea pelicula in care acesta a detinut rolul principal se numea Frankenpenis. Apoi si-a schimbat cariera si a intrat in industria muzicala. Trupa din care facea parte se numea Membre sectionate.

22. Ca sa intre in erectie, penisul are nevoie de 130 ml de sange

23. In Evul Mediu, leacul pentru impotenta era un amestec obtinut din 30 de creiere de vrabie, grasimea de pe rinichii unui tap si miere cat cuprinde. Se paseaza totul si se serveste inainte de contactul sexual.

24. Cea mai mare cantitate de sperma ejaculata de un barbat a fost 15 ml. Media obisnuita este de 4 ml.

25. Cea mai buna metoda pentru marirea penisului este scaderea in greutate. Desigur, acest lucru nu va adauga un centimetru sau doi in plus. Mai degraba este o chestiune de perceptie.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in pat

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.