Setari Cookie-uri

Top 10 melodii de dragoste romanesti

O colectie cu 10 melodii de dragoste romanesti superbe! Cele mai romantice 10 melodii de dragoste romanesti.

Un articol dedicat tuturor cititoarelor noastre romantice, cu melodii de dragoste pline de farmec si sensibilitate. Iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale artistilor romani. Este un top care nu a fost alcatuit cu usurinta, dar in care speram ca se regasesc melodiile preferate ale fiecareia dintre voi.

Holograf - Sa nu-mi iei niciodata dragostea

Prima melodie din topul nostru apartine trupei Holograf, este bine cunoscuta piesa “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, piesa de pe albumul "Holografica" aparut in anul 2000.

Stefan Banica Jr. - Poveste de mai

De un romantism desavarsit este si melodia lui Stefan Banica Junior, "Poveste de mai". Piesa face parte din albumul "Cel de acum", lansat in anul 2000. Este povestea unui cuplu spusa de la prima intalnire si pana la batranete.

Citește și:

Paula Seling - Ploaie in luna lui Marte

Paula Seling are o adevarata colectie de piese romantice, dar una dintre cele mai cunoscute si indragite piese de catre public este "Ploaie in luna lui Marte" de pe albumul "Dragoste", lansat in 1999.

Directia 5 - Daca ai sti

Din topul nostru nu puteau lipsi cei de la Directia 5 si inconfundabila lor piesa "Daca ai sti" cu care au obtinut in anul 2000 locul al III-lea la Festivalul Mamaia, la sectiunea Rock.

Vama Veche - Epilog

Tudor Chirila reuseste sa trezeasca cele mai vii sentimente in fiecare dintre noi prin versurile sale. Una dintre cele mai romantice melodii romanesti din toate timpurile este "Epilog" care face parte de pe albumul "Am sa ma intorc barbat", al trupei Vama Veche.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.