Setari Cookie-uri

Top 10 melodii de dragoste romanesti

O colectie cu 10 melodii de dragoste romanesti superbe! Cele mai romantice 10 melodii de dragoste romanesti.

Proconsul - Cerul

Continuam topul cu o melodie din anul 2000, a trupei Proconsul. "Cerul" este o melodie romaneasca plina de sensibilitate care a obtinut locul al III-lea la sectiunea Creatie a Festivalului Mamaia. "Cerul" face parte din albumul "Tatuaj" lansat de trupa in acelasi an.

Bere Gratis - Strazi albastre

In anul 2003 cei de la Bere Gratis au realizat videoclipul piesei "Strazi albastre" extrasa de pe albumul "Acolo sus". Piesa a fost un real succes si mai este probabil si astazi fredonata de fanii trupei.

Cargo - Daca ploaia s-ar opri

"Daca ploaia s-ar opri" a fost un adevarat hit, face parte de pe albumul "Spiritus Sanctus" lansat in anul 2003 de trupa Cargo. Piesa a fost imediat preluata si difuzata de posturile de radio si televiziune ajungand sa fie foarte indragita de public.

Citește și:

Compact - Fata din vis

Anul 1985 a fost un real succes pentru trupa Compact. Melodia "Fata din vis" de pe albumul cu acelasi nume a fost compusa pentru o fata extrem de frumoasa pe care unul din membrii trupei a intalnit-o intr-o noapte in tren, in timp ce se indrepta spre casa.

Laura Stoica - Mai frumoasa

Regretatea Laura Stoica ne-a ramas in suflet si in gand cu melodia "Mai frumoasa" extrasa de pe albumul "S-a schimbat", lansat in anul 2005.

Citeste pe Kudika

Top 5 cele mai frumoase melodii pentru dansul mirilor

Horoscop muzical: Melodia de suflet pentru zodia ta

21 de melodii motivationale, care ne readuc zambetul pe buze

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.