10 lucruri pe care sa nu ti le mai spui niciodata de acum inainte

10 lucruri pe care sa nu ti le mai spui niciodata de acum inainte
Kudika
5 Noiembrie 2013

Schimband modul in care gandim despre noi insine vom reusi sa ne schimbam intreaga viata. Haideti sa incercam sa fim mai bune, mai ingaduitoare si sa nu ne mai criticam atat de aspru, sa nu ne mai privim doar prin ochii celorlalti si sa incercam sa zambim mai mult, noua insine si celor din jur.

Acest articol este realizat de colegele noastre de la Garbo.ro. Iti recomandam sa citesti si:

1. "Nu sunt suficient de buna".

Foto interior si prima pagina: Depositphotos

Poate chiar in acest moment nu ai ajuns la nivelul pe care ti-l doresti foarte tare, dar vei fi surprinsa de tine insati daca continui sa fii perseverenta pe drumul realizarii dorintelor tale. Trecutul nu poate sa defineasca ceea ce esti tu intr-un anume moment, trecutul te-a pregatit pentru tot ceea ce esti capabila sa fii.

Nici ceea ce cred ceilalti despre tine nu te defineste! Nu te subestima niciodata, nu fii niciodata rea cu tine insati! Excelenta apare atunci cand reusesti sa te iubesti cu sinceritate, cand visezi cu inima deschisa si esti convinsa in acelasi timp ca tot ceea ce iti propui este realizabil.

2. "Trebuie sa indeplinesc asteptarile celorlalti".

Succesul si Fericirea inseamna sa ne petrecem viata asa cum vrem, asa cum nis e potriveste nmoua insaine, doar noua. Nu trebuie sa copiem succesul altcuiva, nu trebuie sa ne lasam influentati de asteptarile si presiunile celorlalti de a fi altfel decat ceea ce suntem. Tu esti tu, asa cum esti pentru un motiv. Fiecare are propriile visuri, propriile aspiratii. Este atat de trist ca unele persoane incearca, uneori chiar fara sa constientizeze, sa impuna propriu punct de vedere, propiul mod de a vedea viata, ceea ce seamana, in sens simbolic, cu incercarea de a taia aripile cuiva. Cel mai bine este sa ne urmam chemarile interioare.

3. "Ceea ce spun si cred ceilalti despre mine, conteaza".

Ne lasam prea des influentati de ceea ce cred ceilalti despre noi, cadem prada judecatii, rautatilor, fara sa stim ce putere imensa se ascunde in noi si ca de fapt adevarata dragoste si apreciere trebuie sa izvorasca din noi insine si de nicaieri altundeva.

De cele mai multe ori, invectivele sau jignirile celorlalti apar tocmai din incapacitatea lor de a se iubi si auto-aprecia, niciodata acestea nu au legatura cu noi. Nu accepta mesaje daunatoare care vin din partea celorlalti, important este modul cum te definesti tu insati si nu cum o fac ei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri