Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care sa nu ti le mai spui niciodata de acum inainte

Schimband modul in care gandim despre noi insine vom reusi sa ne schimbam intreaga viata. Haideti sa incercam sa fim mai bune, mai ingaduitoare si sa nu ne mai criticam atat de aspru, sa nu ne mai privim doar prin ochii celorlalti si sa incercam sa zambim mai mult, noua insine si celor din jur.

7. "Nu am de ce sa fiu fericita".

E adevarat, uneori ne simtim extraordinar, alteori zilele par foarte apasatoare. Cu toate acestea, fiecare zi este o noua oportunitate de a fi recunoscatori si pozitivi cu privire la ceea ce avem in viata. Nu cere mai mult de la viata inainte sa spui Multumesc pentru ceea ce deja ai.

Nu te incapatana si intrista, privetse cate lucruri frumoase sunt in jurul tau, cat de mult ai, inainte de a fi nefericita pentru cele ce inca nu s-au implinit. Uneori ne este mai greu sa zambim, e adevarat, dar trebuie sa incercam sa vedem ceea ce este bun si frumos, oricat de greu ne-ar fi.

8. "Ce am facut sa merit o viata atat de grea?"

Marile provocari fac de fapt ca viata sa fie mult mai interesanta; sa trecem aceste obstacole ne ajuta sa percepem viata ca avand mai mult sens. Modul cum facem fata esecului si situatiilor de disconfort determina nivelul de succes si de fericire. Sa razi de propriile greseli si sa inveti de pe urma lor este cel mai sanatos lucru posibil. Glumeste in legatura cu greutatile tale si gaseste-ti puterea prin ele. Distreaza-te pe marginea provocarilor pe care le ai.

Citește și:

Disconfortul emotional poate fi ilustrat sub forma unor valuri care se sparg de tarm. Atunci cand acceptam, frustrarea dispare si apare eliberarea, se duce durerea si apare bunatatea.

9. „Nu pot sa iert”.

Iertarea este de fapt calea catre fericire. Atunci cand ierti pe cineva, reusesti de fapt sa depasesti trecutul si sa nu mentii energia sa negativa si in prezent. Iertarea nu inseamna ca ceea ce s-a intamplat este complet scuzabil ci ca ai reusit sa te impaci si sa te linistesti in legatura cu acel om sau moment care te-a ranit. Iertand, mergi de fapt mai departe.

10. „Sunt singura”.

Ne este greu singuri. Nu putem sa reusim altfel decat avand oameni dragi aproape. De aceea, in realitate nu esti niciodata singura, indiferent de ceea ce simti pe moment. Toti simtim insa senzatia de abandon, ca poate nu suntem suficient de buni ca sa fim iubiti si apreciati. Toti trecem prin asemenea momente, dar ele trec si… nu trebuie sa uitam niciodata ca de fapt nu suntem niciodata singuri. Avem in jurul nostru oameni cu care putem sa relationam, care pot rezona cu noi si ne pot oferi sprijinul nelimitat. Cand spui: „Sunt singura", aceasta este de fapt mintea ta care incearca sa te pacaleasca, care creeaza o imagine falsa a realitatii.

Citește și:

Un articol dupa o idee originala de www.marcandangel.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.