Setari Cookie-uri

Cele mai mari minciuni pe care barbatii le afiseaza pe Facebook

Profilul de Facebook este ca o pagina transparenta in cartea vietii noastre pentru ca ne expune in fata intregii lumi. Bineinteles ca aceasta expunere tine de noi si de dorinta noastra de a ne deschide in fata celorlalti.

De cele mai multe ori cand cunoastem pe cineva avem tendinta de a cauta profilul de facebook al persoanei respective si de a-i "face dosarul" ca sa spun asa.

Luam la puricat toate postarile, toate pozele si toate descrierile pentru a vedea in mare parte cu cine stam de vorba.

In primul rand trebuie sa recunoastem ca ne uitam la statusul relatiei, la educatie, la poze si la descrierile pozelor, la locurile unde isi da check in si asa mai departe.

Si toate astea pentru ca ne putem da seama de multe lucruri dintr-un profil de facebook. Ne putem da seama de relatiile de prietenie pe care le are cu diverse persoane, de locurile pe care le frecventeaza, de muzica pe care o asculta, de ceea ce face in timpul liber si multe alte lucruri.

foto palo alto sursa shutterstock

Pagina de facebook este ca un mic dosarel despre noi, care de multe ori poate fi inselator. Si barbatii "merg pe burta" daca imi permiteti exprimarea si insira cele mai mari si gogonate minciuni pe care noi le-am descoperit si le impartasim cu voi.

Citește și:

1. Statusul relatiei

De cele mai multe ori apare "singur/single" pentru ca asta nu le tine pe fete la distanta si pentru ca asa ar avea mai multe sanse sa intre in vorba cu fetele si sa obtina si o intalnire.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.