Setari Cookie-uri

Cele mai mari minciuni pe care barbatii le afiseaza pe Facebook

Profilul de Facebook este ca o pagina transparenta in cartea vietii noastre pentru ca ne expune in fata intregii lumi. Bineinteles ca aceasta expunere tine de noi si de dorinta noastra de a ne deschide in fata celorlalti.

Nu te increde in acest lucru pentru ca din ce in ce mai multi dintre noi alegem sa nu ne mai traim relatiile pe facebook, iar daca partenera lui este increzatoare si nu da doi bani pe un profil de facebook, nu o sa gasesti nicio urma care sa iti dovedeasca contrariul.

2. Prietenii comuni

Se intampla sa avem prieteni comuni cu mai multe persoane de pe facebook si asta sa ne dea un sentiment de incredere si de confort. Putem sa ne gandim ca este un baiat ok pentru ca este prieten cu X despre care stiu cate ceva.

Nu te lasa condusa de astfel de impresii si nu te precipita in a-ti face o parere.

3. Varsta

Barbatii au tendinta de cele mai multe ori sa isi ascunda adevarata varsta din motive necunoscute asa ca nu te lasa pacalita de varsta afisata pe facebook.

Poti sa descoperi foarte usor daca verifici un pic prietenii, scoala terminata, facultatea si alte stagii de invatamant.

Citește și:

De cele mai multe ori nu sunt atenti la detalii asa ca ii poti prinde foarte repede.

4. Ocupatia

Oricine poate sa puna pe facebook absolut orice informatie vrea oricat de eronata ar fi. Barbatii insa au tendita de a exagera pentru a avea un succes mult mai mare in randul doamnelor.

Bineinteles ca am fi tentate sa stam de vorba cu un CEO, un antreprenor, actor sau producator, decat cu un student sau un simplu functionar public.

Prin intrebari simple, incearca sa il prinzi cu minciuna in sac. Se va fastacii si iti vei da seama imediat ca ceva nu este in regula.

5. Hobby-uri

Tu poti posta pe profilul tau de facebook diverse poze care sa ilustreze lucruri care tie iti plac. Spre exemplu poze cu cani de cafea, cafenele, si lucruri legate de acest subiect.

Daca el speculeaza faptul ca iti place cafeaua si ca iti petreci timpul liber prin cafenele, poate sa faca la randul lui acelasi lucru doar ca sa iti atraga atentia.

Citește și:

Asa ca provoaca-l la o discutie in care sa il descosi un pic si sa vezi exact ceea ce ii place sa faca in timpul liber.

foto prima pagina concept de like sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.