Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Secretul unei tinute impecabile, acelasi de la o generatie la alta

E fascinant sa privesti fotografiile alb-negru ale bunicilor: ele, in fuste creion si camasi cu taieturi simple, ei, in sacouri si pantaloni de catifea.

Pline de povesti sunt si hainele pe care parintii le purtau pe vremuri: fie ca vorbim de pantaloni din stofa, rochiile din panza sau primele perechi de blugi, decolorati sau prespalati, mulati sau evazati. Sunt piese care emana nostalgie, si alte piese ce au trecut cu succes testul timpului: insa indiferent de valtoarea cu care moda trece prin stiluri, combinatii de culori si materiale, hainele vor avea intotdeauna un lucru in comun: arata cel mai bine atunci cand sunt perfect calcate.

Philips duce cu un pas mai departe un ritual la fel de important, timp de generatii la rand. Cu o tehnologie ultra-avansata, noua gama Philips PerfectCare , ce curpinde sase modele de fiare si stasii de calcat, schimba definitiv modul in care iti vei calca hainele de acum inainte.

Nostalgice, excentrice, casual sau elegante, timpul este la fel de siret cu fiecare dintre noi, iar noua gama Philips PerfectCare vine sa intampine nevoia de eficienta a fiecareia: produsele sunt special create pentru a calca rapid si sigur, indiferent de material, si fara a ajusta temperatura sau cantitatea de abur, datorita tehnologiei OptimalTemp . Cu ajutorul ei, vei putea uita de setarile complicate ale fiarelor sau statiilor de calcat si vei putea calca hainele in ce ordine vrei, fara a mai pierde timp citind etichetele si fara sa iti fie teama ca iti vei arde hainele. In plus, fiarele sau statiile de calcat din gama Philips PerfectCare au oprire automata de siguranta, astfel incat sa nu iti faci griji daca, intr-o zi aglomerata, le uiti nesupravegheate.

Brocartul, catifeaua, broderiile sau matasea sunt materiale ce revin adesea in trend, oferind un aer distins si rafinat oricarei tinute. Cu talpa revolutionara T-ionicGlide poti calca piesele vestimentare delicate, fara sa iti mai faci griji ca le-ai putea deteriora. Talpa nu va fi niciodata prea fierbinte sau prea rece intrucat procesorul de control inteligent o pastreaza la o temperatura constanta, perfecta pentru orice tip de material. Extrem de rezistenta la zgarieturi, talpa este acoperita cu un strat de oxid de titan integrat care ofera o alunecare extrem de usoara, indepartand eficient cutele inestetice de pe orice material, oricat de fin sau dur.

Petele inestetice de calcar, o problema in trecut? Cu un sistem inteligent anti-calcar, produsele Philips PerfectCare te ajuta sa uiti de ele chiar daca folosesti apa de la robinet.

Din gama Philips PerfectCare fac parte:

  • statii de calcat: noul Philips PerfectCare Pure (cea mai compacta si usoara statie de calcat din lume), Philips PerfectCare Aqua, Philips PerfectCare Expert, Philips PerfectCare Silence (extrem de silentioasa)
  • fiare de calcat: noul Philips PerfectCare Azur, Philips PerfectCare Xpress.

Poti sa incerci oricare dintre produsele din gama Philips PerfectCare pana pe 31 decembrie, si daca nu vei fi multumita, ai garantia returnarii banilor in 60 de zile.



Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.