Setari Cookie-uri

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Personalitatea si calitatile tale pot fi influentate de luna nasterii

Aprilie

Cei nascuti in aprilie sunt foarte dinamici si par incapabili sa stea locului o clipa. Au foarte multa energie si sunt extrem de sociabili. De aceea, viata lor va fi mereu plina. Cel mai mare dusman al lor este rutina si dupa ce depasesc adolescenta, devin adulti foarte independenti.

Au un fler special pentru afaceri si stiu sa scoate bani si din piatra seaca. Sunt, insa, mana sparta si nu tin foarte mult la bani.

Altfel, sunt foarte inteligenti si in ciuda faptului ca au foarte multi amici, prietenii lor adevarati pot fi numarati pe degetele de la o mana.

In dragoste, sunt foarte atenti cu partenerul lor insa traiul domestic trebuie sa fie palpitant si mereu plin de noutati. In caz contrar, se plictisesc si vor cauta in alta parte ceea ce le lipseste acasa.

Mai

Oamenii nascuti in aceasta luna sunt mereu plini de resurse si sunt foarte motivati. De aceea, sunt foarte putine teluri in viata pe care nu le pot atinge, cel mai probabil cele legate de zborul in spatiu sau cumpararea conacului Playboy. Pe de cealalta parte, Mark Zuckerberg este nascut in mai asa ca nu stii niciodata!

Citește și:

Sunt foarte bine organizati, in ciuda aerului de nepasare pe care il afiseaza tot timpul. Stiu exact care sunt calitatile pe care le cauta la un partener de viata asa ca nu isi vor pierde timpul in aceasta privinta cu legaturile pasagere.

Vor avea totusi numeroase flirturi, doar de dragul amuzamentului si ca sa nu isi iasa din mana. Nu sunt superficiali totusi iar atunci cand isi iau un angajament fata de o persoana speciala, il vor respecta cu sfintentie.

Iunie

Persoanele nascute in prima luna de vara nu sunt cei mai muncitori oameni din lume dar au un noroc chior. Ei nu muncesc mult, dar muncesc bine! Sunt foarte organizati si datorita acestui lucru, nu pierd niciodata din vedere scopurile propuse. Intotdeauna isi fac timp sa ii ajute pe ceilalti insa nu permita nimanui sa profite de generozitatea lor.

Sunt sociabili si stiu sa isi faca prieteni insa isi afiseaza sentimentele adevarate cu greu. Sunt vorbareti insa nu isi bat gurile degeaba pentru ca stiu cum sa isi sustina punctele de vedere.

Citește și:

In dragoste, sunt foarte romantici insa nu se dau in vant dupa flirturi. De aceea, nu pot ierta infidelitatea, si daca lasa impresia ca o fac, la prima cearta in cuplu se vor folosi de aceasta greseala a partenerului si vor miza pe aceasta carte cu fiecare ocazie. Prin urmare, cei nascut in iunie pot fi destul de ranchiunosi.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.