Setari Cookie-uri

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Personalitatea si calitatile tale pot fi influentate de luna nasterii

Iulie

Desi cei nascuti in iulie sunt persoane foarte sociabile si au foarte multe cunostinte, tin foarte mult la viata lor persoanala si nu au obiceiul sa isi impartaseasca secretele. Sunt foarte putini cei care ii cunosc cu adevarat, dincolo de fatada.

Uneori pot parea superficiali dar sunt de fapt persoane vesele si optimiste care vad partea plina a paharului. Din acest motiv, au mare trecere la oameni si sunt foarte cautati.

Au, de asemenea, mult succes in dragoste dar nu cedeaza foarte usor ispitei. Ca sa fie cuceriti, au nevoie de sinceritate si foarte multa libertate. In ciuda faptului ca par mereu inconjurati de oameni, au nevoie de perioade destul de lungi de singuratate si au tendinta sa se izoleze.

August

In ultima luna de vara se nasc persoanele cu adevarat independente. Muncesc foarte mult iar evolutia profesionala joaca un rol foarte important in vietile lor. De fapt, este atat de importanta incat vor fi tentati sa lucreze de la varste fragede. Nu sunt materialisti insa le place confortul oferit de o stare financiara stabila.

Citește și:

Nu suporta gandul sa traiasca de pe o zi pe cealalta si nu lasa nimic la voia intamplarii, nici macar relatiile sentimentale. Atunci cand isi propun sa cucereasca pe cineva, isi planifica atent fiecare pas si procedeaza ca la asedierea unei cetati.

Septembrie

Organizarea este principala trasatura de caracter a celor nascuti in aceasta luna. Nu au foarte multa imaginatie neaparat insa au o inteligenta ascutita si pot fi foarte critici, insa in primul rand cu propria persoana.

Au asteptari foarte mari atat de la ei cat si de la persoanele la care tin. Sunt insa foarte bine ancorati in realitate si judeca intotdeauna foarte obiectivi. Desi sunt sociabili si ies destul de mult in lume, sunt foarte putini la numar cei pe care ii pot numi intr-adevar prieteni.

In dragoste, sunt foarte fideli si daca se intampla sa calce stramb, cel mai probabil nu vor tolera foarte mult timp aceasta situatie si vor alege intre o relatie si alta. Au obiceiul sa spuna lucrurilor pe nume iar acest lucru ii poate face parteneri incomozi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.