Setari Cookie-uri

Top 5 filme de Craciun pe care trebuie sa le (re)vezi

Mos Craciun, Scrooge si Grinch in productii magice de la Hollywood

Craciunul este o sarbatoare in jurul careia se croiesc cele mai frumoase povesti, transformate uneori in filme de care te indragostesti si te renindragostesti. In topul listei este desigur seria Singur acasa insa noi am ales pentru tine alte 5 filme de Craciun, multe dintre ele le poti viziona si online, care te vor face sa traiesti din plin aceste momente speciale si care te pot ajuta sa redescoperi spiritul Craciunului.

1. Anastasia – 1997

In 1916, Tarul Nicolae da un bal grandios pentru a celebra dinastia Romanovilor, precum si in cinstea mamei sale, Imparateasa Maria Feodorvna, venita in vizita din Paris. Marea ducesa Anastasia, in varsta de doar 8 ani, primeste de la bunica ei o cutie muzicala si un medalion pe care sunt gravate cuvintele “Impreuna la Paris”.

In toiul petrecerii, vrajitorul malefic Rasputin arunca un blestem greu asupra familiei de care vr scapa doar Maria si Anastasia insa cele doua se ratacesc una de cealalta.

Citește și:

10 ani mai tarziu, Imparateasa ofera 10 milioane de ruble celor care ii vor aduce nepoata. Filmul de animatie este partial inspirat din dramatica istorie a familie Romanov. Se presupune ca Anastasia este singurul membru al familiei care a scapat cu viata din executia care le-a curmat vietile celorlalti.

Desi au existat multe femei care si-au insusit aceasta identitate iar unele dintre ele au adus dovezi in acest sens, cei mai multi dintre istorici sunt de parere ca niciun membru din familia Romanov nu a supravietuti noptii de 17 iulie 1918.

Filmul de animatie prezinta o varianta romantata a povestii cu un final fericit iar melodia Once Upon a December de pe coloana sonora a devenit foarte populara.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.