Setari Cookie-uri

Retrospectiva anului 2013: 10 lucruri pe care trebuie sa le notezi

La fiecare sfarsit de an tragem linie si ne gandim foarte bine la ceea ce am facut, la ceea ce am fi vrut sa facem si nu am reusit si la ceea ce ne propunem pe viitor cand ne hotaram sa facem si o lista cu planuri pentru noul an!

La fiecare sfarsit de an obisnuim sa ne stabilim prioritatile pentru anul ce urmeaza si sa ne facem planuri marete pe care ne dorim din suflet sa le si realizam.

Ne spunem ca avem un an la dispozitie si ca timpul este in favoarea noastra pentru a reusi sa ducem la bun sfarsit cele propuse, dar timpul trece repede si iarasi ne trezim la un alt final de an cu o lista si mai mare a ceea ce vrem sa realizam in continuare.

Planurile noastre variaza de la schimbarea jobului pana la casatorie sau stabilirea in alta tara.
Inainte de a face lista pentru noul an, ar fi bine sa faci o lista cu lucrurile pe care le-ai facut in anul ce se apropie de sfarsit.

foto fata care scrie in carnetel sursa shutterstock

Iata cele mai importante lucruri pe care sa le notezi:

1. Ce ti-ai fi dorit acum 10 ani sa fii "cand te faci mare"?

Poate ca te vedeai "doctorita" asa cum majoritatea fetelor se vad la varsta copilariei. Eu personal imi doream sa fiu printesa, dar inca nu mi-am gasit printul asa ca mai am de asteptat.
Cu siguranta si tu vroiai ceva anume. Poate un sot multimilionar, o casa mare cu multi copii sau poate te vedeai pe podiumurile faimoase de moda.

Citește și:

2. Cartile pe care le-ai citit si filmele pe care le-ai vazut pe parcursul anului

Pentru ca in acest mod poti vedea prin ce stari de spirit ai trecut, ce ai invatat si ce ai vrea sa inveti de acum ianinte.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.