Setari Cookie-uri

Retrospectiva anului 2013: 10 lucruri pe care trebuie sa le notezi

La fiecare sfarsit de an tragem linie si ne gandim foarte bine la ceea ce am facut, la ceea ce am fi vrut sa facem si nu am reusit si la ceea ce ne propunem pe viitor cand ne hotaram sa facem si o lista cu planuri pentru noul an!

7. Cel mai fericit moment al anului

Fara sa stai pe ganduri scrie care a fost cel mai fericit moment al anului. Astfel vei avea o privire de ansamblu mult mai buna asupra anului ce urmeaza sa se incheie.
In plus, de cate ori vei reciti aceasta lista iti vei aduce aminte cu placere de acel moment special.

8. Citatul tau preferat

Acele cateva vorbe care iti fac ziua mai frumoasa si care te transpun intr-o atmosfera cat mai buna indiferent de starea de spirit pe care o ai in momentul respectiv.
Am sa iti spun care este citatul meu preferat: "Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau" - Gabriel Garcia Marquez

9. Cea mai frumoasa surpriza pe care ai avut-o anul acesta

Cu siguranta ai fost surprinsa de catre persoana iubita, de catre o prietena sau de catre parinti si atunci ai simtit ca cineva te apreciaza cu adevarat sau ca pentru o anumita persoana tu esti atat de speciala.

Citește și:

10. Cea mai mare dazamagire pe care ai suferit-o pe parcursul intregului an

Si asta pentru ca nu trebuie sa vedem doar partea plina a paharului ci sa constientizam si esecurile prin care trecem pentru ca atunci invatam cele mai multe lucruri care ne definesc ca oameni.
In acest fel vei fi mandra de tine ca ai reusit sa treci peste si sa iti veizi mai departe de drum cu forta necesara.

Sursa: Oprah.com

foto prima pagina mana de femeie cu pix sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.