Setari Cookie-uri

Retrospectiva anului 2013: 10 lucruri pe care trebuie sa le notezi

La fiecare sfarsit de an tragem linie si ne gandim foarte bine la ceea ce am facut, la ceea ce am fi vrut sa facem si nu am reusit si la ceea ce ne propunem pe viitor cand ne hotaram sa facem si o lista cu planuri pentru noul an!

3. Cea mai mare gresala pe care ai facut-o anul acesta

Suntem oameni si este firesc sa mai gresim din cand in cand, dar parca atunci cand ne asteptam mai putin, o dam cu bata in balta grav. Apoi ne ridicam, ne scuturam si mergem inainte pentru ca timpul nu poate fi dat inapoi si gresala greu se indreapta.
Asa ca daca nu vrei sa repeti cea mai mare gresala a ta, noteaza-o pe lista aceasta si iti vei aminti intotdeauna sa nu mai faci ce ai facut.

4. Cel mai mare secret al tau

Pe care il stii doar tu pentru ca din cauza asta este si cel mai mare secret si cu siguranta nu vrei sa il impartasesti cu nimeni, nici chiar cu cea mai buna prietena pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.

5. Tinuta ta preferata

Nu trebuie neaparat sa o porti in momentul in care notezi acest lucru, nu este nici macar obligatoriu sa ai piesele vestimentare respective. Trebuie doar sa te gandesti care este tinuta ta preferata si sa faci in asa fel incat sa ti-o achizitionezi. Cu siguranta vei avea ocazia sa o porti si atunci te vei simtii precum o printesa.

Citește și:

6. Cel mai frumos compliment pe care l-ai primit

Cu siguranta ti-a fost dat sa auzi fel si fel de complimente venite atat din partea barbatilor cat si din partea femeilor. De la un simplu "ce bine iti sta parul astazi" pana la "esti cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o", complimentele ne insenineaza ziua si ne fac sa avem mai multa incredere in noi.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.