Setari Cookie-uri

Top 5 carti erotice cu vanzari astronomice

Cele mai bine vandute povesti despre sex

3. Tropicul Cancerului – Henry Miller

Opera lui Miller este considerata una dintre cele mai mari scrieri erotice ale tuturor timpurilor. Si cum o astfel de carte nu putea fi decat inconjurata de controverse, in Statele Unite ale Americii, aceasta a fost interzisa timp de mai mult de 25 de ani. Firul narativ este o imbinatie incitanta intre fictiune si intamplari din viata reala a autorului.

Tropicul Cancerului este povestea savuroasa a unui tanar care isi duce existenta in Parisul anilor interbelici. Scriitorul traieste printre boemi decadent, betii si bordeluri intesate de femei pierdute.

Cartea a fost interzisa nu neaparat din cauza imaginii desantate a Parisului ci si din cauza limbajului folosit de Miller, lipsit de inhibitii si foarte sincer.

4. Training Tessa – Lyla Sinclair

Lyla Sinclair poate fi considerata o Sandra Brown a romanelor cu tenta BDSM. Desi nu se indeparteaza foarte mult de clisee, cartile ei au reusit sa faca vanzari impresionante.

Citește și:

Training Tessa este povestea unei femei care se muta din Michigan in Houston, in cautarea unui loc de munca. Ea este nevoita sa se multumeasca doar cu postul de receptionara dar cel putin isi poate asigura traiul si tratamentul mamei sale, bolnava psihic.

Nu mica ii va fi mirarea atunci cand seful ei o pedepseste intr-o maniera inedita atunci cand greseste si va fi si mai surprinsa de cata placere ii face aceasta corectie.

5. Delta lui Venus – Anais Nin

Anais intriga, incita, provoaca dar nu plictiseste niciodata. Intr-o lume profund sexuala, Anais impleteste senzualitatea cu naturaletea, in 15 povestiri erotice de o reala valoare.

Inainte sa citesti Delta lui Venus, trebuie sa lasi deoparte orice prejudecata si sa te pregatesti sufleteste si intelectual pentru orice.

Protagonistii Deltei sunt personaje complet atipice surprinse in momente foarte intense. Nimfomane, sadomasochisti si exhibitionisti se invart intr-un univers aparte care invita nu la desfrau, asa cum te-ai astepta din cauza prejudecatilor, ci la o introspectie profunda si acceptarea sexualitatii in mai multe forme de manifestare.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.