Setari Cookie-uri

Scrisoarea unei fete singure catre Mos Craciun

Draga Mos Craciun, avem o problema de comunicare

Mi-ar placea sa invat anul asta sa nu ma mai concentrez atat de mult asupra lucrurilor urate din viata mea. La o adica, nici nu sunt asa de multe.

Stiu ca ce urmeaza sa-ti cer acum nu gasesti in mall sau hypermarket. Si poate ca nici nu trebuie sa-ti scriu tie pentru asta dar nu stiu sa ajung deocamdata la Oz. Prin urmare, Mosule drag, adu-mi anul asta curaj sa imi accept greselile din trecut si sa invat din ele fara sa le mai las sa imi bantuie noptile. Vreau mai multa indrazneala ca sa visez mai mult si sa sper mai sus.

De asemenea, mi-ar placea sa am o inima mai mare ca sa am loc sa iubesc mai mult, sa fiu mai calda cu oamenii la care tin si sa le arat mai des ca le sunt recunoscatoare ca fac parte din viata mea in fiecare zi. Mi-ar placea sa impart mai des din norocul meu cu cei mai putin fericiti si sa fac mai des lucruri in folosul altora. Mi-e foarte usor sa spun ca nu am timp, am donat bani sau am virat cei 2% si mi-am facut datoria ca sa pot dormi un pic mai linistita.

Citește și:

Si daca nu te-am plictisit pana acum, Mosule drag, mai adu-mi niste minte in plus astfel incat sa inteleg mai bine toate cele care se intampla pe langa mine si sa aleg cu capul limpede ce e de facut, nu pacalita din cauza unor declamatii pompoase.

Ultimul lucru pe care ti-l mai cer este sanatate. La o adica, nici o vreau neaparat pentru mine ca eu sunt bine, mersi, si ficatul meu trece cu bine si de Revelionul asta. Dar mi-ar placea pentru ai mei toti, mai tineri si mai batrani. Batrani mai am putini si ii vad din ce in ce mai rar. Tanjesc sa ma vada in rochie de mireasa dar isi numara cu grija zilele, nu asa cum nesocotesc eu toti anii mei.

Stiu ca e o lista mare si daca nu poti sa imi aduci nimic din toate astea, vreau macar putere sa le pot castiga eu de una singura, sa le pot invata si sa mi le pot insusi.

P.S: Mosule, acum daca vrei sa mi-l pui si pe Fat-Frumos sub brad, zau ca nu ma supar!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.