Setari Cookie-uri

Scrisoarea unei fete singure catre Mos Craciun

Draga Mos Craciun, avem o problema de comunicare

Draga Mos Craciun,

Imi place sa cred ca scrisoarea pe care ti-am trimis-o anul trecut s-a ratacit pe drum. Sau poate nu ai reusit tu sa o citesti bine pentru ca am scris-o de mana iar caligrafia mea este cosmarul oricarei invatatoare. Pe a mea cel putin am exasperat-o si am imbatranit-o cu 10 ani, insuficienti oricum sa iasa la pensie.

In orice caz, anul trecut ti-am cerut daca se poate, daca ai de unde si nu-i deranjul prea mare sa-mi lasi sub brad o relatie normala. Nici prea-prea, nici foarte-foarte, ci numai asa, cat sa ne scaldam in ape caldute.

scrisoare de craciun

foto shutterstock

Am trecut de 25 de ani si palpitatiile adolescentine de inima devin din ce in ce mai greu de suportat, mai ales atunci cand sunt provocate de barbati maxim insurati. Maxim, am zis! Mosule, eu ti-am scris ca mi-ar placea mie sa ma casatoresc, nu sa ma indragostesc de cineva gata casatorit. In orice caz, nu trebuie sa iti faci griji pentru inima mea. Farmaciile baga la oferta in aceasta perioada pastile pentru tensiune alaturi de cele pentru protectia ficatului antimancai.

Citește și:

Anul acesta nu intentionez sa ti-l mai cer pe Fat-frumos, lasa ca ma descurc eu singura. In definitiv, ma multumesc si cu un barbat normal care sa ma respecte ca om, nu ca masina de spalat eficienta si bucatareasa pe gratis.

Dar mi-as dori tare mult, Mosule, sa-mi aduci un strop in plus de rabdare, atat fata de mine cat si de ceilalti. Si mi-ar placea sa iert mai usor si sa nu tin ranchiuna atat de mult. Nu spun ca ma supar repede si sunt paranoica dar uneori prea le iau personal pe toate cele, de zici ca tot Universul conspira impotriva mea.

Citeste pe Kudika.ro

Povestea lui Mos Craciun

5 brazi de Craciun inediti

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.