Setari Cookie-uri

Calcul numerologic pentru prima zi din 2014

Numerologie: Vibratia cosmica a anului nou

Numarul 7

Si acesta este unul dintre numerele cu o vibratie cosmica puternica si este considerat adeseori un simbol al divinitatii. Daca prima zi a anului nou sta sub semnul acesta, cel mai probabil vei fi inclinat catre meditatie si introspectie.

Este momentul sa iti faci ordine in viata iar acest lucru poate insemna adoptarea unor decizii drastice. Cel mai probabil vei decide ca este momentul sa rupi definitv legaturile nocive cu anumite persoane si sa le consolidezi pe cele cu oamenii in care ai incredere.

Numarul 8

Faptul ca 8 este simbolul infinitului spune multe despre oamenii al caror an incepe sub aceasta vibratie. Tocmai faptul ca este un numar atat de complex il face foarte greu de interpretat. Oamenii influentati de 8 sunt foarte dinamici si uneori, radicali in deciziile lor.

De aceea, cel mai probabil astazi nu vei avea timp sa iti tragi sufletul ci iti vei stabili prioritatile pentru anul care incepe si stii deja care sunt scopurile pe care trebuie sa le atingi.

Citește și:

Numarul 9

Vibratia energetica a acestui numar ii insoteste pe oamenii extrovertiti, veseli si foarte prietenosi. Daca anul tau incepe sub auspiciile lui 9, cel mai probabil vei fi foarte energic si nu vei avea stare.

De asemenea, te vei incojura de prieteni si vei avea suficienta energie incat sa faci o petrecere de Revelion cu repetitie. Nu iti epuiza insa resursele din prima zi a lui 2014. Pastreaza-ti fortele si invata sa iti gestionezi timpul.

sursa prima pagina shutterstock simboluri digitale

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.