Setari Cookie-uri

Calcul numerologic pentru prima zi din 2014

Numerologie: Vibratia cosmica a anului nou

Valoarea energetica a primei zi din 2014 este 9. Acesta are o rezonanta foarte puternica si este considerat unul dintre cele mai puternice numere, alaturi de valorile maestre 11, 22 si 33. Din pacate, 9 arata izolarea si solitudinea. In acelasi timp, arata o perioada foarte prielnica pentru introspectie si stabilirea prioritatilor pentru anul care incepe.

Pentru a calcula numarul care iti va influenta inceputul lui 2014, trebuie sa aduni 9 la numarul destinului tau.

Sa presupunem ca te-ai nascut pe 24.05.1988.

2+2+5+1+9+8+8=35
35+9=44
4+4=8

Prin urmare, prima zi din 2014 va sta sub vibratia lui 8.

numerologie

foto shutterstock numere din flori

Numarul 1

In acest caz, ziua ta va sta cu siguranta sub semnul preocuparilor individuale, daca nu cumva chiar egoiste. Iti doresti sa te odihnesti si sa te relaxezi pentru a-ti incarca bateriile.

Citește și:

Esti foarte autoritar si iti vei impune hotararile cu foarte multa autoritate iar acest lucru ii poate enerva pe cei din jurul tau. Din aceasta cauza, este foarte posibil sa aprinzi un conflict cu oamenii dragi. Daca tii neaparat sa iti incepi anul cu o cearta, atunci lasa-te condus de instincte si actioneaza impulsiv. In caz contrar, tine-ti temperamentul sub control si mizeaza pe diplomatie.

Numarul 2

De regula, 2 este numarul oamenilor sociabili si prietenosi. Datorita acestui lucru, cel mai probabil vei vedea primii zori ai noului an alaturi de prieteni si de toti oamenii pe care ii iubesti.

Cei care traiesc in general sub vibratia energetica a acestui numar sunt persoane foarte echilibrate si armonioase. De regula se feresc de conflicte sau vor face tot posibilul pentru a le aplana rapid.

Daca vibratia energetica pentru tine este 2, vei avea o zi foarte linistita in compania persoanelor foarte apropiate. Ar fi bine sa profiti de aceste zile calme si sa te odihnesti pentru a face fata primelor provocari din 2014.

Citește și:

Numarul 3

3 este unul dintre cele mai puternice numere si este considerat simbolul perfectiunii pentru ca are in componenta sa inceputul, mijlcul si finalul sau trecutul, prezentul si viitorul. Atat in legendele pagane si in traditia crestina, 3 este un numar cu o incarcatura simbolica adanca.

Daca prima zi a lui 2014 sta pentru tine sub acest numar, vei avea o zi foarte plina si cel mai probabil, nu vei gasi timp sa te odihnesti asa cum ti-ai dorit. Vei face cateva vizite si vei primi la randul tau oameni in casa ta. Chiar daca esti obosit, bucura-te de compania celor apropiati si incarca-ti bateriile cu energia oferita de familie.

Numarul 4

Sub acest numar se nasc de regula oamenii foarte sociabili insa care privesc viata printr-o prisma pragmatica si sunt foarte bine ancorati in realitate.

De aceea, ziua ta nu va fi altfel decat foarte practica. Nu dai iama in supermarket, nu cumperi lucruri inutile iar pentru tine, magia sarbatorilor nu s-a masurat in marimea caruciorului de cumparaturi.
Vei profita de aceasta zi libera si iti vei pune lucrurile in ordine. Mai mult, daca si cifra destinului tau este tot 4 atunci cu siguranta iti vei stabili prioritatile pentru anul care incepe si iti vei face planuri de viitor.

Citește și:

Numarul 5

Daca prima zi din 2014 sta sub semnul 5 pentru tine este semn foarte bun in primul rand pentru viata sentimentala. De regula, cei cu numarul 5 in cifra destinului vor petrece foarte putin timp singuri.
Prin urmare, cei care sunt singuri au sanse serioasa sa isi gaseasca dragostea in aceasta zi sau eventual sa sarbatoreasca romantic o legatura stabilita in noaptea de Revelion.

5 este auspiciu si pentru cei care au deja o relatie serioasa. In aceasta zi, vor avea ocazia sa se apropie mai mult de partenerul de viata si sa isi consolideze legatura.

Numarul 6

De regula, acesta este numarul care desemneaza echilibrul si armonia in viata sentimentala. Daca 1 ianuarie 2014 sta pentru tine sub vibratia acestui numar, este o zi potrivita pentru tine pentru a face pace cu anumite persoane din trecutul tau. Aceasta este singura maniera prin care iti poti gasi linistea si prin care poti evolua.

Citește și:

In acelasi timp, este o zi prielnica in care poti consolida legaturile de familie sau iti poti face planuri de viitor alaturi de partenerul de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.