Top 3 fetisuri sexuale ale figurilor istorice

Top 3 fetisuri sexuale ale figurilor istorice

Cele mai bizare obiceiuri sexuale ale unor personalitati

Ecaterina a IIa a Rusiei sau Ecaterina cea mare a fost una dintre cele mai controversate figuri imperiale din istorie. Despre ea au aparut numeroase zvonuri, unele mai incredibile decat altele.

Spre exemplu, cea mai populara legenda urbana despre ea spune ca Ecaterina avea un apetit sexual de neegalat si pentru a-si satisface dorintele, aceasta se deda la zoofilie iar moartea sa a fost provocata de pasiunea prea naravasa a unui cal.

Istoricii sunt insa de parere ca aceasta este doar o legenda urbana iar imparateasa a murit de fapt din cauza unui atac cerebral. Acesta ar fi fost provocat de faptul ca Gustav Adolph, regele Suediei, nu a vrut sa o ia in casatorie pe Alexandra, nepoata Ecaterinei.

Chiar daca legenda despre Ecaterina este o inventie, de-a lungul istoriei au exista o serire de personalitati marcante care avea intr-adevar fetisuri sexuale ciudate.

1. Caligula – incest

Desi incestul nu este chiar un fetis sexual, acest comportament poate fi trecut cu succes pe lista bizareriilor sexuale.

Imparatul Caligula a fost una dintre cele mai controversate figuri din istoria Romei Antice. El a ajuns la putere dupa ce l-a asasinat pe bunicul sau, imparatul Tiberiu.

Atunci cand s-a urcat pe tron, intreaga lume romana s-a bucurat si l-a aclamat ca pe un salvator, fiind terorizati de cruzimile si obiceiurile sexuale ale bunicului acestuia.

In scurt timp insa, s-a dovedit ca Gaius Cezar intrecea in rautate si desfaru pe oricare dintre inaintasii sai. Astfel, el si-a atras porecla de Micul Monstru.caligula

El este recunoscut pentru ideile sale imposibile de reconstruire a Romei si pentru campaniile militare esuate. Caligula a ramas insa in cartile de istorie in primul rand din cauza comportamentului deviant.

Se spune despre el ca a intretinut relatii sexuale cu actori faimosi, copii sau sotiile demnitarilor sai.

Insa ce a socat cel mai tare au fost relatiile sale interzise cu surorile lui, in special cu Drusilla. Ea a fost marea iubire a lui Caligula si s-au casatorit intr-un ritual secret.

Cu toate acestea, tanara printesa a fost rapusa de boala iar nebunia imparatului nu a mai cunoscut limite dupa aceasta pierdere. Drept urmare, apropiatii sai au complotat impotriva lui si l-au ucis pentru a-l urca pe tron pe Claudiu Balbaitul.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri