Setari Cookie-uri

Top 3 fetisuri sexuale ale figurilor istorice

Cele mai bizare obiceiuri sexuale ale unor personalitati

El este recunoscut pentru ideile sale imposibile de reconstruire a Romei si pentru campaniile militare esuate. Caligula a ramas insa in cartile de istorie in primul rand din cauza comportamentului deviant.

Se spune despre el ca a intretinut relatii sexuale cu actori faimosi, copii sau sotiile demnitarilor sai.

Insa ce a socat cel mai tare au fost relatiile sale interzise cu surorile lui, in special cu Drusilla. Ea a fost marea iubire a lui Caligula si s-au casatorit intr-un ritual secret.

Cu toate acestea, tanara printesa a fost rapusa de boala iar nebunia imparatului nu a mai cunoscut limite dupa aceasta pierdere. Drept urmare, apropiatii sai au complotat impotriva lui si l-au ucis pentru a-l urca pe tron pe Claudiu Balbaitul.

2. Marchizul de Sade – sado-masochism

Atunci cand un anumit tip de comportament sexual este botezat dupa tine, este limpede ca vei ramane in istorie. Asa s-a intamplat si cu Marchizul de Sade.

Citește și:

Din cei 74 de ani de viata, 32 dintre acestia au fost petrecuti de catre marchiz in diverse inchisori si aziluri. Prin urmare, cea mai mare parte a operei sale a fost scrisa din spatele gratiilor.
El a fost o figura marcanta a aristocratiei franceze si un simbol al decadentei.

Marchizul detinea o proprietate destul de vasta in Lacoste, acolo unde aducea prostituate foarte tinere, uneori copile de-a dreptul, pe care le supunea unor tratamente sexuale atat de brutale incat acestea au facut numeroase plangeri la politie impotriva sa. Mai mult de atat, acestuia ii placea sa experimenteze cu tot soiul de substante cu proprietati presupus afrodisiace care au dus insa la otravirea femeilor care ii cadeau victime.

Doua dintre cele mai cunoscute scrieri ale sale sunt Justine si salo sau cele 120 de zile ale Sodomei.

3. Nero – zoofilie, incest si mania puterii

Nero a fost nepotul lui Caligula, fiul Agrippinei cele Tinere. In timpul domniei acestuia, a ars intreaga capitala a Rimei intr-un incediu de prorportii nemaintalnite pana atunci, provocat chiar la ordinul sau. Pentru a nu-si atrage furia cetatenilor, el a dat vina pe crestini si pe ritualurile acestora. Astfel a fost justificata ura impotriva lor si prigonirea acestora.

Citește și:

Una dintre marile pasiuni ale vietii sale a fost muzica insa dinpacate, talentul ii lipsea cu desavarsire. Acest lucru nu il impiedica insa de la a se reproduce in public, oblingandu-si supusii sa asiste la ore in sir de cacofonii muzicale.

Unul dintre jocurile sale erotice preferate se desfasura de multe ori in arenele de lupta. Acesta inlantuia de stalpi femei si barbati goi. Se napustea apoi asupra acestora si ii viola in timp ce purta doar blanuri de animale pe el, imitand ragetele acestora.


foto shutterstock femeie cu sandale inalte

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.