Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Cum sa atragi iubirea de partea ta prin metode neconventionale

Dragostea este motorul care pune in miscare fiintele vii, indiferent de forma pe care o imbraca. Pana la urma, poti spune ca este la fel de vitala ca apa si aerul. Din cele mai vechi timpuri, oamenii foloseau ritualuri considerate magice care aveau ca rol sa isi atraga sufletul pereche sau sa isi intoarca o iubire pierduta.

Teoretic, oricare dintre noi poate face vraji sau farmece si se crede ca toti oamenii au in ei un strop de magie. Depinde doar de modalitatea in care poti canaliza energia din univers si daca te poti conecta la aceasta prin intermediul elementelor naturale.

Indiferent de perspectiva din care privesti lucrurile, magia nu este alba si neagra. Ea exista si atat. Caracterul malefic sau benefic este dat de felul in care o foloseste cel care executa un anumit ritual. In plus, aceasta se bazeaza pe principiul cauza si efect. Orice actiune a celui care face farmece va avea cu siguranta o consecinta. Prin urmare, pretul care trebuie platit este pe masura dorintelor.

vraji pentru iubire

foto shutterstock femeie pe fundal de iarna

Vrajile si farmecele de dragoste sunt poate cele mai puternice ritualuri magice pentru ca pornesc din cea mai profunda si cea mai intima dorinta a fiintei umane. De aceea, pot avea numeroase riscuri, uneori mai mari decat efectele dorite.

De aceea, cei mai multi practicanti ai magiei sunt de parere ca vrajile de dragoste trebuie facute doar pentru a te incarca cu energie pozitiva si pentru a inlesni calea sufletului tau pereche, nicidecum pentru a incerca sa cuceresti inima unei anumite persoane.

Chiar daca pe moment acestea pot functiona, ele rezulta doar o pasiune trecatoare care ii va devasta sufleteste pe cei doi parteneri. In aceste cazuri, cel care a facut ritualul si a legat pe cineva sa il iubeasca lucreaza impotriva naturii si vor exista cu siguranta consecinte.

Vraji, farmece si descantece de dragoste

Inainte de orice, trebuie sa iti construiesti un altar intr-un loc foarte intim, in care te simti in siguranta. Acesta poate fi o masuta, un scaunel sau chiar jos pe podea. In timp ce alcatuiesti toate acestea, trebuie sa fii foarte calma, linistia, senina si sa vizualizezi numai lucruri pozitive.

Iti trebuie apoi o reprezentare a unei femei si a unui barbat insa nu fotografii ale anumitor persoane, mai degraba simple statuete. Rosu este culoare dragostei, prin urmare trebuie sa fie reprezentata pe altarul tau cu o lumanare in aceasta culoare.

Pentru a te conecta la energia Universului, trebuie sa gasesti cate un simbol pentru fiecare dintre cele 4 elemente naturale si sa le asezi in jurul celor doua statuete in functie de punctele cardinale.

Pentru aer, poti alege o pana; pentru foc, o lumanare alba. Apoi iti mai trebuie un bol mic cu apa curata si un pumn de pamant dintr-un loc pur, ca de exemplu din mijlocul unei paduri.

Indiferente de ceea ce alegi, corespondentele cardinale ale celor 4 elemente sunt astfel:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.