Setari Cookie-uri

Top 5 obiective pentru noul an pe care trebuie sa le respecti

Cu siguranta te-ai gandit ce ai vrea sa faci anul acesta. Poate vrei sa investesti intr-o afacere, sa iti cumperi o casa, sa iti intemeiezi o familie, sa iti cumperi cea mai scumpa pereche de pantofi pe care o gasesti, sa pornesti intr-o calatorie spirituala si multe alte lucruri. Iata care credem noi ca sunt cele mai importante obiective care ar trebui sa se regaseasca in capat de lista.

3. Fa mai mult sport

Si nu iti spun asta pentru ca este un trend sa faci cat mai mult sport si sa arati bine. Iti spun asta pentru ca este un trend sa te simti bine, iar miscarea te va ajuta cu siguranta.

4. Calatoreste acolo unde ti-ai dorit mereu sa ajungi

De exemplu eu mi-am dorit intotdeauna sa ajung in Maroc. Nu stiu de ce, dar lumea orientala ma atrage intr-un mod incredibil si cu o putere inexplicabila. Sigur ca nu sunt de acord cu multe lucruri ce tin de cultura lor, insa unele traditi, unele obiceiuri mi se par absolut fantastice.
Poate ca tu ti-ai dorit sa ajungi in Nepal, in India, pe o insula foarte retrasa sau in varf de munte unde nimeni sa nu te gaseasca. Fa tot ce poti ca sa ajungi acolo si mergi singura pentru ca numai asa te vei bucura cu adevarat de aceasta calatorie si vei putea sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

5. Petrece mai mult timp cu familia

Timpul parca se scurge din ce in ce mai repede si nu stim ce sa facem mai intai si in cate locuri sa ne impartim. Trebuie sa fim la birou in fiecare zi, sa ne intalnim si cu prietenii, prietena cea mai buna trebuie sa aiba parte de un tratament special si de mai mult timp din partea noastra, iubitul la fel, iar de familie nici nu mai zic. Pe ei ii lasam tot timpul ultimii.

Citește și:

De ce facem asta? Pentru ca stim ca ei sunt acolo si ne asteapta oricat de mult am intarzia noi si oricat de putin din timpul nostru le-am acorda. Se multumesc chiar si cu cele cinci minute vorbite la telefon pe zi, sau cu cele cateva ore pe luna in care ii vizitam (asta in cel mai bun caz).
Eu cred ca ar trebui sa ne indreptam mai mult spre familie, spre parinti, frati si surori in primul rand. Parintii sunt cei care ne sunt alaturi neconditionat si ne asteapta oricat fara sa ceara nimic in schimb si fara sa astepte scuze inutile.

Haideti sa ii apreciem mai mult atat timp cat ii mai avem printre noi!

foto prima pagina fata frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.