Setari Cookie-uri

Top 5 obiective pentru noul an pe care trebuie sa le respecti

Cu siguranta te-ai gandit ce ai vrea sa faci anul acesta. Poate vrei sa investesti intr-o afacere, sa iti cumperi o casa, sa iti intemeiezi o familie, sa iti cumperi cea mai scumpa pereche de pantofi pe care o gasesti, sa pornesti intr-o calatorie spirituala si multe alte lucruri. Iata care credem noi ca sunt cele mai importante obiective care ar trebui sa se regaseasca in capat de lista.

Asa cum ne-am obisnuit deja la fiecare sfarsit de an ne facem o lista cu obiectivele anului urmator. De cele mai multe ori acestea tin de partea materiala sau de cea spirituala.

Ne stabilim aceste obiective nu pentru ca altfel nu le-am atinge ci pentru a ne impulsiona mai mult si a ne concentra pe ceea ce consideram cu adevarat important in ceea ce ne priveste.
Cateva dintre ele sunt generale, altele vizeaza fiecare persoana in parte si modul in care aceasta percepe lucrurile inconjuratoare, dar haideti sa vedem care sunt cele mai importante obiective pe care oricine ar trebui sa le respecte.

foto fata pe alee sursa shutterstock

1. Imbunatateste-ti stilul de viata

Si aici trebuie sa incepi de la alimentatie, obiceiurile zilnice, somn si ritualul de ingrijire. In primul rand trebuie sa ai mare grija la alimentatie. Alege cu grija alimentele pe care le consumi si fi foarte atenta la modul in care le prepari. Este de preferat sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete, sa renunti la sosuri, la mancarea mult prea condimentata, la grasimile nesanatoase si la preparatele prajite in ulei.

Citește și:

Ai grija sa ai trei mese pe zi cat de cat la acelasi interval de timp pentru ca digestia ta sa se realizeze corect.

Vei vedea ca in scurt te vei simti mult mai bine si vei avea mai multa energie pe tot parcursul anului.
Odihna este unul dintre cele mai importante lucruri pe care poti sa le faci pentru sanatatea ta fizica si psihica. Dormi cel putin opt ore in fiecare noapte si ai sa vezi cum starea ta se va imbunatati remarcabil.

Ai grija la rutina zilnica in ceea ce priveste ingrijirea exterioara. Pentru ca tenul si pielea ta sa arate cat mai bine nu trebuie sa renunti la ritualul de ingrijire pe care l-ai dezvoltat de-a lungul timpului, sau poti sa il imbunatatesti.

2. Fa ceva care iti place foarte mult

Fiecare dintre noi avem cate o pasiune pe care am dezvoltat-o sau nu in timp. Fie ca iti place sa canti, sa dansezi, sa scrii, sa pictezi sau pur si simplu sa iti asterni gandurile pe hartie nu ezita sa iti fructifici aceasta pasiune pentru ca astfel vei avea mai multa incredere in tine si o stare de spirit mult mai buna.
Sau poate ca vrei sa faci bine si sa te implici intr-o organizatie sau fundatie de binefacere care sa ajute copiii abandonati, batranii bolnavi, persoanele cu dizabilitati sau pe cei care sufera de afectiuni grave. Acest gen de activitate este strict pentru sufletul tau si pentru starea ta de spirit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.