Setari Cookie-uri

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Stiai ca starea ta sufleteasca poate fi influentata de culori? Stiai ca fiecare zodie are cel putin doua culori care se armonizeaza perfect cu temperamentul lor? Afla mai multe despre asta in articolul de mai jos!

Scorpion - rosu si indigo

Scorpionii sunt firi puternice si misterioase in acelasi timp. De asemenea sunt si foarte mandri si increzatori in fortele proprii ceea ce ii face sa fie buni cercetatori. Au tendinta de a persevera foarte mult in ceea ce fac si astfel devin si foarte buni profesionisti. In ceea ce priveste relatiile cu ceilalti scorpionii sunt adesea sceptici si neincrezatori.

Sagetator - verde, albastru si maro cald

Sagetatorilor le place aventura, sunt sociabili si au intotdeauna nevoie de libertate pentru a putea functiona la cote normale. Chiar daca sunt deschisi la discutii pot sa fie si foarte aroganti in acelasi timp cu cei din jur. Sagetatorii au un simt organizatoric foarte bine dezvoltat astfel ca reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce au de facut.

Capricorn - verde, maro si negru

Capricornii au o extraordinara capacitate de a se concentra pe esentialul lucrurilor si de aceea capata cu greu incredere in cei din jur. Sunt personalitati corecte pentru ca se ghideaza in viata dupa dreptate si corectitudine. Sunt foarte seriosi si practici, de aceea se orienteaza intotdeauna catre succes.

Citește și:

Varsator - culorile curcubeului

Nu stii niciodata la ce sa te astepti din partea unui varsator pentru ca este imprevizibil si are o imaginatie foarte bogata. Poate sa fie o fire foarte calda sau foarte distanta, depinde de cum ii percepe pe cei din jur. Varsatorul este o fire foarte activa alaturi de care nu ai cum sa te plictisesti.

Pesti - violet si verde-albastru

Pestii sunt visatorii zodiacului. Ii gasesti adesea visand cu ochii deschisi, dar te poti increde in ei. Sunt persoane foarte intelegatoare fapt ce ii face foarte buni prieteni si parteneri. Pestii sunt firi sensibile asa ca trebuie sa ai mare grija cum te porti cu ei.

Descopera pe Kudika.ro:

Ezoteric: Ritualuri, vraji si farmece de dragoste

Ezoteric: Cum iti recunosti sufletul pereche?

Astrologie: Miscarile retrograde ale planetelor si efectele acestora

Compatibilitatea numelor in astrologia europeana

Citește și:

foto prima pagina fata colorata sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.