Setari Cookie-uri

4 perversiuni sexuale din istorie care te vor lasa cu gura cascata

Cele mai ciudate dorinte sexuale ale personalitatilor

3. Regele Mongkut al Siamului (1804 – 1868)

Mongkut a domnit intr-o perioada in care lumea vestica a patruns foarte adanc in Orient. Astfel, el a dezvoltat puternice relatii economice si politice cu occidentalii. In anii de domnie, el a dezvoltat Siamul si a adoptat o serie de inovatii tehnologice care au dus la cresterea economiei.

Mai mult de atat, el a angajat profesori pentru a preda engleza micilor printi si printese iar mai apoi a adus la Curte oameni din armata pentru a-i instrui pe soldatii sai in stil vestic.

El a ramas celebru si pentru presupusa legatura amoroasa cu Anna Leonowens. Relatia dintre cei doi a fost romantizata si transpusa intr-o serie de filme pe marele si pe micul ecran.

Atunci cand nu era ocupat cu chestiunile de stat sau cu tehnologia, Regele Mongkut isi petrecea timpul cu cele 9000 de concubine. Cel putin asa spun legendele.

Citește și:

Insa istoricii arata ca demnitarul a avut „doar” 39 de sotii si amante oficiale care i-au nascut in total 82 de copii. Mostenitorul la tron, deci primul sau nascut avea 15 ani atunci cand Mongkut a murit.

4. Imparatul Elagabalus (203 – 222)

Adolescentul Elagabalus s-a urcat pe tron in jurul anului 217, dupa moartea lui Caracalla. In varsta de doar 14 ani, puterea l-a sedus si tanarul nu a mai avut limite in goana dupa placerile carnii.

Desi numele sau real a fost Bassianus, el a inceput sa fie cunoscut ca Elagabalus atunci cand s-a dedicat cultului zeului sirian Elagabal. In cinstea acestuia, el poruncea ca in fiecare zi sa fie sacrificate zeci de animale la picioarele unui altar cu forma falica.

Mai tarziu, si ca alti imparati inaintea sa, conducatorul s-a declarat incarnarea divinitatii. Din acest moment, a inceput sa poarte bijuterii si haine de femeie.

Citește și:

Mai mult de atat, el l-a rugat pe medicul imperial sa ii taie penisul si sa-i contruiasca un vagin. De-a lungul vietii a avut numerosi parteneri sexuali insa in cele din urma s-a casatorit cu libertul Hierocles.

Noaptea, se spune ca ducea o viata secreta in bordelurile din Imperiu, in care isi oferea trupul in schimbul banilor. Una dintre metodele sale preferate de a-si racola potentialii parteneri era raidul in baile publice de unde alegea cei mai dotati barbati. Despre adolescentul-imparat se mai spune ca avea inclinari masochiste si ii placea sa fie lovit in timpul actului sexual.

foto prima pagina shutterstock barbat cu lanturi

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.