Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai seducatoare femei ale tuturor timpurilor

Pentru ca stim ce vrem, noi femeile nu ne dam batute atat de usor si ne folosim de toate mijloacele pe care le avem pentru a reusi sa facem ceea ce ne-am propus. La fel au gandit si au actionat si cele 5 femei care s-au folosit de arma seductiei pentru a reusi in viata.

Fiecare femeie are propria arma secreta de seductie cu care suceste capetele tuturor barbatilor pe care ii vaneaza. Unele femei chiar au ramas in istorie pentru sexualitatea lor si pentru faptele pe care le-au desavarsit folosindu-si seductia drept "arma letala".

Marilyn Monroe

foto: Marilyn Monroe, Shutterstock

Cea mai seducatoare femeie a secolului XX de care ai auzit cu siguranta. A reusit sa il seduca pe J.F.Kennedy doar cu vocea ei in momentul in care i-a cantat "La multi ani" in anul 1962. Cei doi au avut o aventura amoroasa pe care au reusit sa o ascunda de ochii presei cu ajutorul serviciilor secrete pana cand Marilyn a inceput sa se implice si sa isi doreasca mai mult de la presedintele SUA.

Citeste si 5 Amante care au scris istoria lumii

Cleopatra

foto: regina egipteana, Shutterstock

Cleopatra, conducatoarea Egiptului, s-a folosit de orice mijloace pentru a reusi sa ajunga acolo unde vroia. A tintit sus si a sedus doi dintre cei mai importanti conducatori ai vremurilor respective, Iulius Cezar si Marc Antoniu. O femeie fara prea multe scrupule, dupa moartea lui Cezar a fugit direct in bratele si patul lui Marc Antoniu. In momentul in care Marc Antoniu pierde batalia in fata Cleopatrei se sinucide.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.