Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai seducatoare femei ale tuturor timpurilor

Pentru ca stim ce vrem, noi femeile nu ne dam batute atat de usor si ne folosim de toate mijloacele pe care le avem pentru a reusi sa facem ceea ce ne-am propus. La fel au gandit si au actionat si cele 5 femei care s-au folosit de arma seductiei pentru a reusi in viata.

Evita Peron

foto: Evita Peron, Shutterstock

Pe numele ai real Maria Eva Duarte de Peron este una dintre femeile care si-au cunoscut adevaratele atuuri si le-a folosit pana in panzele albe pentru a putea obtine ceea ce si-a dorit. A fost a doua sotie a presedintelui Argentinei, Juan Peron. Pana sa ajunga aici s-a folosit de frumusetea ei pentru a atrage numerosi barbati cu o situatie materiala foarte buna care au intretinut-o de-a lungul timpului. De asemenea, Evita castiga bani si ca prostituata.

Citeste si De la izmene corset si jupon, la tanga: Istoria lenjeriei Intime

Mata Hari

Dansatoare exotica si curtezana, Mata Hari (pe numele ei real Margaretha Geertruida Zelle MacLeod) a fost dama de companie a multor barbati influenti si s-a folosit de senzualitatea ei pentru a seduce un agent secret in timpul Primului Razboi Mondial. Cand acest lucru s-a descoperit, Mata Hari a fost executata prin impuscare.

Citește și:

Citeste si Povesti adevarate de dragoste care au schimbat istoria

Ecaterina a II-a a Rusiei

foto: Ecaterina a II-a, Shutterstock

Chiar daca a fost imparateasa Rusiei, Ecaterina a II-a a fost de origine germana, ceea ce nu multi stiu. In ceea ce priveste viata ei amoroasa aceasta incepe inca din adolescenta cand la 15 ani se marita cu mostenitorul tronului Rusiei. De-a lungul vietii Ecaterina a avut nici mai mult nici mai putin de 300 de iubiti. Pana la varsta de 67 de ani, Ecaterina s-a bucurat de placerile vietii si de placerile pe care barbatii i le ofereau, in mod special cei mai tineri decat ea.

Foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.