Setari Cookie-uri

Top 5 lectii de viata pe care le-am invatat de la Beyonce in 2013

Beyonce este un model demn de urmat din toate punctele de vedere. Este o diva in adevaratul sens al cuvantului, este o femeie frumoasa, un om frumos si o personalitate unica. Uite cateva lectii de viata de la una dintre cele mai iubite cantarete din lume!

O adevarata diva nu este o simpla persoana publica implicata in scandaluri asa cum se obisnuieste la noi. Pentru mine, unul dintre cele mai bune exemple este Beyonce, sau Queen B, depinde cum vreti sa ii spuneti.

Despre Beyonce nu am auzit niciodata lucruri negative care sa o impinga in patima alcoolului, al drogurilor sau al barfelor nefondate. Reuseste sa impresioneze cu fiecare aparitie. Cel mai important accesoriu pe care l-am remarcat la ea? Zambetul. Apare intotdeauna cu o atitudine pozitiva si cu un zambet molipsitor. Te face sa crezi ca o cunosti de-o viata si ca sunteti chiar prietene.

foto: concert Beyonce, Shutterstock

Tocmai din aceasta cauza am sa va impartasesc cateva lectii de viata pe care le-am invatat de la ea:

1. Nu ii uita niciodata pe cei care au fost langa tine

Pentru ca ei sunt adevaratii tai prieteni si vor continua sa fie langa tine atunci cand ai nevoie. Beyonce ne-a aratat asta atunci cand si-a invitat doua dintre cele mai bune prietene, Kelly Rowland si Michelle Williams la unul dintre cele mai bune concerte ale sale.

Citește și:

2. Mereu vor exista oameni care te vor judeca. Incearca sa le demonstrezi ca nu au dreptate

Nu ai cum sa fii inconjurata doar de oameni care sa te laude si sa iti doreasca binele. Atunci cand reusesti in viata vei avea in jurul tau si oameni care sa te judece si care vor incerca sa iti pateze imaginea. Nu lasa lucrurile astea sa te afecteze si arata-le ca esti un om bun si frumos asa cum probabil ei nu vor fi niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.