Setari Cookie-uri

Top 5 lectii de viata pe care le-am invatat de la Beyonce in 2013

Beyonce este un model demn de urmat din toate punctele de vedere. Este o diva in adevaratul sens al cuvantului, este o femeie frumoasa, un om frumos si o personalitate unica. Uite cateva lectii de viata de la una dintre cele mai iubite cantarete din lume!

3. Toti suntem egali

Poate ca multe dintre noi visam la viata pe care o are Beyonce si ne imaginam ca nu vom putea ajunge niciodata acolo si ca persoanele de rangul ei sunt cu mult superioare noua. Cu aceasta atitudine nu vom ajunge nicaieri cu siguranta. Tot ce trebuie sa facem este sa ne gandim ca toti suntem egali, idiferent cati bani avem si in ce gen de cercuri sociale de invartim. Toti suntem oameni!

4. Frumusetea vine din interior

Beyonce ne spune ca frumusetea vine in toate marimile si sub toate formele. Nu trebuie sa arati ca cineva anume, nu trebuie sa iti iei un etalon al frumusetii pentru a putea fi frumoasa. Esti frumoasa daca esti un om frumos, daca ai un suflet frumos si o minte frumoasa. Exteriorul conteaza mai putin pentru ca acesta se modifica pe zi ce trece fara ca noi sa ne dam seama.

5. Lucrurile bune se intampla atunci cand te astepti mai putin

Citește și:

Probabil ca ai auzit vorba asta si poate te-ai si saturat de ea intre timp. Incepi sa crezi ca este un cliseu si ca nu are nicio semnificatie, in niciun caz pentru tine. Crezi ca lucrurile bune vin doar atunci cand te lupti pentru ele, doar atunci cand muncesti pe branci. Adevarul este ca nimic nu pica din cer, dar nimic nu se intampla exact in momentul in care vrei tu sa se intample. Munceste, lupta pentru ceea ce vrei si se va intampla atunci cand vei fi cu adevarat pregatita pentru asta. Se va intampla fara sa iti dai seama si fara sa faci nimic deosebit in ziua respectiva.

Foto prima pagina: Beyonce Knowles, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.