Setari Cookie-uri

5 secte sexuale periculoase

Culte religioase care isi domina adeptii prin sex

3. The People’s Temple (Templul Poporului)

Jim Jones este liderul unui cult care a vrut sa demonstreze in toate modalitatile posibile ca el nu este homosexual. Drept pentru care barbatii care ii urmau predicile erau fortati sa faca sex cu el pentru a arata ca nu este afectat in niciun fel de trupurile lor. Jones s-a proclamat incarnarea lui Iisus, Buddha si Lenin iar 1000 de oameni i-au crezut pe deplin povestile.

Femeile din secta lui erau onorate daca acesta voia sa faca sex cu una dintre ele si se declarau implinite doar in aceasta conjunctura. In schimb, barbatii erau fortati la tot soiul de acte sexuale injositoare in fata intregii congregatii. Mai mult de atat, sotiile acestora erau incurajate frecvent sa isi bata joc de ei si de prestatiile lor conjugale.

In cele din urma, 920 de oameni, in frunte cu Jones, si-au pus capat zilelor in acelasi timp, convinsi ca vor trece astfel la o forma superioara de existenta. Pana in prezent, ramane cea mai mare sinucidere in masa. Nefericitul eveniment a avut loc in 1978.

Citește și:

4. Branch Davidians (Filiala davidienilor)

David Koresh, conducatorul acestei miscari, sustinea ca el este Mielul din Apocalipsa Sfantului Ioan si isi va conduce adeptii catre viata vesnica.

Tertipul era ca pentru a obtine mantuirea era de preferat sa fii femeie, sa te desparti de sotul tau si sa faci sex cu Koresh de cate ori voia acesta.

In 1989, el le-a prezentat credinciosilor doctrina Noii Lumini, anuland toate casatoriile din randul adeptilor sai si declarand toate femeile ca fiind sotiile sale sprituale de care va avea grija sa se simta satisfacute. Acestea aveau varste cuprinse intre 10 si 60 de ani. Din uniunile cat se poate de fizice cu doamnele Koresh s-au nascut cel putin 10 copii.

Dincolo de activitatea sexuala intensa, David isi pregatea adeptii pentru marea lupta a Apocalipsei si i-a inarmat pe toti in mod ilegal. Politia a obtinut un mandat de perchezitie insa sectantii au tras cu armele asupra ofiterilor si au omorat 4 dintre acestia. Asaltul autoritatilor la sediul sectei a durat in jur de 2 luni, timp in care au pierit 6 membri din randul davidienilor.

Citește și:

In cele din urma, autoritatile au folosit fumigene pentru a patrunde in cladire insa davidienii au declansat un incediu de proportii care a dus la moartea a 76 de persoane, femei, barbati si copii deopotriva.

5. Unification Church (Biserica Unificarii)

Toate relele lumii au fost aduse pe pamant atunci cand Eva a facut sex cu diavolul. Prin urmare, toti oamenii sunt pacatosi, mai putin liderul acestei miscari si sotia sa. Sun Myung Moon si consoarta lui s-au declarat adevaratii parinti ai umanitatii.

Potrivit cuplului, vaginul este un loc murdar, o gura a unui sarpe plina de venin iar penisul este chiar capul acestui sarpe. Prin urmare, femeile din secta trebuie purificate inainte sa aiba urmasi iar acest lucru se poate intampla doar daca fac sex cu Sun Myung Moon. Abia apoi sunt libere sa se casatoreasca cu alti adepti.

Ceremonia de nunta consta intr-o impartasanie cu cateva picaturi din sangele lui Moon diluate in apa iar primul act sexual dintre cei doi trebuie sa aiba loc in fata cuplului de „Parinti ai Omenirii” sau cel putin in prezenta unei fotografii a acestora. Fluidele obinute in urma impreunarii mirilor trebuie sterse pe o batista sfanta si pastrata in casa fara a fi spalata vreodata.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie demonizata

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.