Setari Cookie-uri

Top 5+1 lucruri adorabile pe care barbatii le fac fara sa isi dea seama

Si noi ii iubim pentru asta!

Chiar si iubitul tau le face! Nu stim cum sa le aratam cat de mult apreciem acele mici gesturi pe care ei le fac fara sa isi dea seama. Sunt gesturi de iubire care pentru noi conteaza atat de mult mai ales cand vin natural din partea lor si nu se chinuie sa ne arate cat de mult ne iubesc sau cat de mult insemnam pentru ei.

Faptul ca te ia in brate in timp ce dormi, te inveleste in timpul somnului, iti saruta mana fara niciun motiv anume, sau te saruta pe frunte de noapte buna, sunt detaliile care ne fac sa ne topim de dragul lor si sa ni-i dorim alaturi pentru toata viata.

Am facut un scurt sondaj in redactie si am ajuns la concluzia ca urmatoarele gesturi sunt in topul preferintelor ca fiind cele mai adorabile mai ales atunci cand sunt spontane.

1. Gateste pentru tine

Fara sa ii spui tu, sau fara sa faci vreo aluzie. Esti plecata in oras, esti in vizita la ai tai sau pur si simplu ai o zi lunga la birou, iar el te asteapta cu masa pregatita si mai ales, ti-a gatit felul tau preferat. In plus, pentru ca te iubeste si stie ca ai nevoie de ceva dulce iti cumpara si desertul preferat si ti-l serveste regeste la pat.

Citește și:

2. Te fixeaza cu privirea

Atunci cand tu esti nervoasa sau agitata si incerci sa ii explici ceva sau doar sa te descarci el te fixeaza cu privirea si zambeste usor. In acel moment simti ca uiti de toate grijile si nu te gandesti decat ca esti cea mai norocoasa femeie din lume sa ai un asemenea partener care te poate linisti dintr-o singura privire.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.